The Maria Island Walk

Foto: Tourism Australia

Hem > Utflykter och aktiviteter > The Maria Island Walk
Karta - Maria Island

The Maria Island Walk

Flerdagsutflykt

4 dagar/3 nätter

Maria Island

Avresa från Hobart

Året runt

Få en offert

Maria Island ligger några kilometer utanför Tasmaniens östkust. Här finns inga bilar eller butiker, utan ön är istället en mix av sällsynta fåglar, ett skiftande landskap och historiska byar.

Upplevelserna under den här resan inkluderar 300 miljoner år gamla skaldjursfossiler, vita finkorniga stränder, höga eukalyptusträd, branta klippor och fler vombater än på någon annan plats i världen. Du kommer även att se vallabyer och kängurur, pingviner och delfiner, samt tasmansk djävul och ett rikt fågelliv.

De två första nätterna tillbringas på en idyllisk vildmarkscamp, endast ett stenkast från folktomma stränder. Den sista natten spenderas i ett ståtligt historiskt hus i Darlington.

Dag 1

Du blir upphämtad på ditt hotell och skjutsas till Maria Island Walk office där du möter upp resten av gruppen. En timmes bilresa och 40 minuters katamarantur senare är vi på plats på Maria Island. Idag ska vi gå genom eukalyptusskogen för att besöka en pingvinkoloni. Ca 8 km vandring idag.

Dag 2

Höjdpunkterna är många under vår vandring längs med stranden. Vi kan bland annat få syn på delfiner och exotiska fåglar. Ca 13 km vandring.

Dag 3

Du har flera alternativ på hur du kan tillbringa dagen. Du kan välja att klättra de 709 metrarna uppför Mt Maria och njuta av den fantastiska utsikten. Ett lite mindre krävande alternativ är att promenera inåt ön genom vackra skogar fulla av vilda djur. Vår sista natt tillbringas på historiska Bernacchi House i Darlington. Dagens distans är 9–17 km beroende på vilken rutt du väljer.

Dag 4

Idag har du möjlighet att utforska ruinerna i Darlington, som är ett av Unescos världsarv. Vi fortsätter till de dramatiska klipporna vid Fossil Bay och utforskar de anmärkningsvärda skaldjursfossilerna. Vi äter lunch i Darlington innan vi sätter kurs mot fastlandet igen.

I resan inkluderas all mat och dryck.

https://youtu.be/PAHtoUx-yJE
Lär känna The Maria Island Walk.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Freycinet National Park

Dagsutflykt

Port Arthur, Richmond

Dagsutflykt