Reefsleep

Foto: Russell Millard

Karta - Whitsunday islands

Reefsleep

Flerdagsutflykt

2 dagar/1 natt

Stora Barriärrevet

Avresa från Airlie Beach eller Hamilton Island

Året runt

Få en offert

Utvidga dagsturen med Cruise Whitsundays till Great Barrier Reef och övernatta ute på revet när alla de andra åker hem. Reefsleep på Great Barrier Reef kan snabbt bli resans höjdpunkt!

Vi går ombord på en snabb katamaran och sätter kurs mot Hardy Reef. Båten lägger till vid en fastankrad plattform och under dagen kan ni snorkla, dyka (extra kostnad), följa med på en helikoptertur över revet (extra kostnad), ta en tur i båt med glasbotten eller lyssna till experterna som berättar om revet och livet under havsytan.

På eftermiddagen återvänder katamaranen till Whitsundays och det är bara ni och få andra gäster som stannar kvar på plattformen ute på revet. Se hur livet under ytan förändras i takt med att solen går ner. Natten tillbringas under stjärnhimlen i en swag, som är en slags tjock sovsäck. En magisk upplevelse!

Nästa morgon väntar en ny dag att utforska revet, innan ni åker tillbaka till Hamilton Island där ni har en sista natt. En frukost, två luncher och en middag är inkluderat i vistelsen på Hardy Reef.

Lär känna Reefworld.

Bildgalleri

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Stora Barriärrevet, Heart Island

Dagsutflykt

Whitsunday Islands

Flerdagsutflykt