Quicksilver Outer Barrier Reef

Hem > Utflykter och aktiviteter > Quicksilver Outer Barrier Reef
Karta - Port Douglas

Quicksilver Outer Barrier Reef

Dagsutflykt

6,5 timmar

Stora Barriärrevet

Avresa från Cairns eller Port Douglas

Året runt

Få en offert

Stora Barriärrevet är ett måste för de flesta som besöker Australien och man behöver inte ens bli blöt för att kunna betrakta livet under ytan. Många väljer att se det fantastiska korallrevet tryggt ombord en båt med glasbotten. Vi rekommenderar alla att uppleva detta underverk, om det så bara är på en dagstur.

Det finns många operatörer som erbjuder turer ut till revet, men vi rekommenderar Quicksilver som utgår från Port Douglas. De har upphämtning från alla hotell mellan Cairns och Port Douglas och arrangerar en rad dagsturer till några av de vackraste områdena på Stora Barriärrevet.

Du kan välja mellan katamaranen Quicksilver som tar er med till det yttre revet, eller en tur med Silversonic om man verkligen gillar att snorkla. Den sistnämnda tar dig till 3 olika delar av revet och man tillbringar 5 timmar här ute. Båda avgår tidig förmiddag och tillbringar hela dagen ute på revet, så det är möjligt att göra flera dyk- och snorkelturer. Det är ett rikt och färglatt liv under vattnet, och tiden går fort innan man måste sätta kursen tillbaka mot land. Önskar man mer information om det man ser finns marinbiologer som kan berätta om det unika korallrevet och det speciella ekosystem som har skapat det.

Transport till/från hotell, lunch och en mängd aktiviteter är inkluderade i priset.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Tropical North Queensland

Flerdagsutflykt