Pro Dive Cairns

Foto: Howard Womersley

Hem > Utflykter och aktiviteter > Pro Dive Cairns
Karta - Cairns

Pro Dive Cairns

Flerdagsutflykt

3 dagar

Stora Barriärrevet

Avresa från Cairns

Året runt

Få en offert

Stora Barriärrevet är känt som världens åttonde underverk och den enda levande organismen på jorden som kan ses från rymden. Det utgör totalt ett område på 260 000 kvadratkilometer och sträcker sig 2 000 km längs Queenslands kust.

Här lever mer än 1 500 olika fiskarter i regnbågens alla färger och mer än 350 olika typer av koraller. Vattentemperaturen ligger mellan 22 och 28 grader året runt och det är behagligt att spendera långa stunder i vattnet. Inte konstigt att detta är ett populärt resmål för dykare och snorklare!

Pro Dive arrangerar så kallade ”live aboard”-turer till revet för de som önskar dyka och snorkla mer än ett par timmar. Företaget har tre mindre båtar som är speciellt designade för att ta med dykare och snorklare till några av de mest fantastiska platserna på Stora Barriärrevet. Det är sällan andra båtar i dessa områden och man kan uppleva livet under ytan i lugn och ro.

Turerna sträcker sig över 3 dagar med 2 övernattningar ombord och man besöker flera olika platser på revet. Turen utgår dagligen, med undantag för tisdagar. All utrustning för dykning och snorkling är inkluderat och om vädret tillåter gör man normalt 11 dyk.

Pro Dive arrangerar även, mot pristillägg, PADI-dykkurser innan turen.

Lär känna Pro Dive.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

[ess_grid alias=”turer-cns-pd-2″]