Murray River Cruises

Foto: South Australian Tourism Commission

Hem > Utflykter och aktiviteter > Murray River Cruises
Karta - Murray River

Murray River Cruises

Flerdagsutflykt

3, 4 eller 7 nätter

Murray River

Avresa från Adelaide

Året runt

Få en offert

Murray River är för Australien vad Nilen är för Egypten – ett stort och omfattande flodsystem som har varit med att skapa forntiden, nutiden och som kommer att bestå som en nationalsymbol även i framtiden.

En kryssning är det bästa sättet att uppleva floden och en del av den vackra och fascinerande Australiensiska outbacken. Floden rinner genom några av de torraste områdena i den torraste delstaten, på världens torraste kontinent – något som har skapat en unik flora och fauna.

Murray River Princess är en kopia av de gamla flodbåtarna som fraktade alla varor längs floden förr i tiden, och på grund av de många grunda områdena i floden är det stora skovelhjul som driver båten framåt. Det är en speciell upplevelse att sakta glida framåt över denna mäktiga flod. Vi rekommenderar at ni följer med på några utflykter upp på land för att lära er mer om detta speciella område i Australien. Följ med tillbaka i tiden och lär er om aboriginernas historia i området, eller ta en tur i speedboat på floden om dagen känns alltför lugn. Sista kvällen bjuder kaptenen och manskapet in till en avskedsmiddag.

Man kan välja mellan kryssningar på 3 eller 4 nätter, eller så kan man kombinera dessa till en hel veckas kryssning.

Alla måltider och en rad aktiviteter är inkluderade i priset. Gratis kaffe och te dygnet runt. Övrig dryck betalas på plats.

Lär känna PS Murray Princess.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Kangaroo Island

Flerdagsutflykt

Barossa Valley

Dagsutflykt