Highlights of Kangaroo Island

Foto: Exceptional Kangaroo Island

Hem > Utflykter och aktiviteter > Highlights of Kangaroo Island
Karta - Kangaroo Island

Highlights of Kangaroo Island

Flerdagsutflykt

2 dagar/2 nätter

Kangaroo Island

Avresa från Adelaide

Året runt

Få en offert

Upplev det fantastiska djurlivet på Kangaroo Island! Kangaroo Island är känd att vara som en djurpark utan stängsel, där man får uppleva Australiens mest ikoniska djur på nära håll. Det säregna kustlandskapet är dessutom en fantastisk sevärdhet i sig själv.

Resan inkluderar transfer från Adelaide, guidade turer på ön inkl. lunch, boende med hög standard och flyg tillbaka till Adelaide från flygplatsen på Kangaroo Island.

Dag 1

Ombord på en bekväm buss åker vi söderut mot kusten med sina stränder och gröna sluttningar. Den sista sträckan över till Kangaroo Island sker med katamaran och väl framme möts resesällskapet upp av guiden som berättar om öns varierade och spännande djurliv.

Vi tar en promenad vid Seal Bay där sjölejonen leker, vilar och fångar fisk i havet om vartannat. Senare väntar en gourmetlunch i form av picknick i natursköna omgivningar. Och när kvällen närmar sig drar sig kängururna ut i det öppna landskapet för att äta gräs.

Dag 2

På öns västkust ligger Flinders Chase National Park, som är av Australiens äldsta och viktigaste naturreservat. Här får vi uppleva ett varierat djurliv med bland annat kängurur och koalor i sin naturliga miljö. På vandringen genom reservatet utforskar vi det fascinerande landmärket Remarkable Rocks.

Även idag njuter vi av en bättre lunch ute i det fria. Vid Admirals Arch får vi se ett stort antal sälar i ett landskap format av häftiga naturkrafter. Under kvällen njuter vi i rogivande omgivningar och precis som i resten av regionen är det hög standard på restaurangerna på Kangaroo Island.

Dag 3

Flyget från Kingscote Airport avgår kl. 10:30 och resan tillbaka till storstaden tar drygt 30 minuter. Från flygplatsen väntar transfer till utvalda knutpunkter i Adelaide.

Lär känna Kangaroo Island.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Murray River

Flerdagsutflykt

Adelaide

Dagsutflykt