Great Ocean Road – Drive/Fly

Hem > Utflykter och aktiviteter > Great Ocean Road – Drive/Fly
Karta - Great Ocean Road

Great Ocean Road – Drive/Fly

Dagsutflykt

9-10 timmar

Great Ocean Road

Avresa från Melbourne

Året runt

Få en offert

Great Ocean Road är en av Australiens vackraste kustvägar, som slingrar sig längs med Victorias karga sydkust. Vi passerar gömda bukter, spetsiga klippor och surfstränder i världsklass, där Bells Beach är den tuffaste.

Stenformationerna De 12 apostlarna är den mest kända sevärdheten, och på den här turen får du chans att se dem från luften! På den här fantastiska dagsturen får du nämligen det allra bästa som området har att erbjuda. Vi börjar med att köra längs med Great Ocean Roads vackraste delar, innan vi sätter oss i en helikopter för att beundra området från ovan.

På vår väg till helikoptern stannar vi till vid Bells Beach och den historiska fyren Split Point Lighthouse i Aireys Inlet. Vi besöker även den härliga semesterorten Lorne och beundrar den karga och spektakulära bergsvägen mellan Lorne och Apollo Bay. Det finns också tid till att hälsa på vilda koalor och spana efter några av Australiens färgglada fåglar innan det blir högklassig lunch på en restaurang i Apollo Bay. I Apollo Bay går vi ombord på helikoptern. Gör dig redo för en av de vackraste helikopterturerna som finns, med förstklassig utsikt över bland annat De 12 apostlarna, Moonlight Head, The Cape Otway Light Station, Gibson’s Steps och Loch Ard Gorge. På vägen tillbaka till Melbourne kör vi genom natursköna Great Otway National Park.

Turen varar 9–10 timmar, och morgon-te och lunch är inkluderat i priset.

Lär känna Great Ocean Road.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

French Island, Phillip Island

Dagsutflykt

Melbourne

Dagsutflykt