French & Phillip Island Wildlife Expedition

Hem > Utflykter och aktiviteter > French & Phillip Island Wildlife Expedition
Karta - Phillip Island

French & Phillip Island Wildlife Expedition

Dagsutflykt

12 timmar

French Island och Phillip Island

Avresa från Melbourne

Året runt

Få en offert

Phillip Island ligger 140 km sydöst om Melbourne och är omtalad för sitt unika djurliv och speciellt för de många pingviner som håller till här. Varje dag vid solnedgången kommer pingvinerna tillbaka från en dag ute till havs och detta speciella fenomen är känt som ’Penguin Parade’. Denna dagstur inkluderar ’Penguin Parade’ och många andra spännande upplevelser.

Innan vi ankommer till den berömda pingvinön Phillip Island besöker vi French Island, som är ett fantastiskt vildmarksreservat. Här blir det en guidad rundvisning i en 4WD. På fastlandet har koalan efter hand blivit en hotad djurart, då deras naturliga levnadsområden inte finns kvar. Det är därför på få platser man kan uppleva koalor in sin naturliliga miljö på detta sätt.

Efter rundvisningen på French Island avgår båten till Phillip Island, med goda möjligheter att se delfiner under överfarten. Hela ön är ett skyddat område då djurlivet och naturen är fantastisk.

På eftermiddagen är man framme på stranden där pingvinerna håller till. Kom ihåg att gå in i besökscentret, som har intressant information om dessa söta pingviner. Efter att solen gått ner kommer de första pingvinerna i land efter att ha tillbringat dagen ute till havs med att fånga fisk. Det är en rolig upplevelse att se dem vagga över stranden upp till sina bon på sluttningen ovanför.

Lär känna Phillip Island.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Mornington Peninsula

Dagsutflykt

Mornington Peninsula

Dagsutflykt