Delfincruise

Foto: Mish and Kirk

Karta - Adelaide

Delfincruise

Dagsutflykt

4 timmar

Adelaide

September – juni

Få en offert

Detta är en förmiddagstur från Adelaide med båten ”Temptation” och är turen för dig som tycker om delfiner. Tiden tillbringas ombord eller i vattnet med delfinerna i området.

Du blir hämtad på hotellet i Adelaide vid 8-tiden på morgonen och kursen sätts mot hamnstaden Glenelg. Här får alla deltagarna information om vad som kommer att ske under dagen och får låna en våtdräkt. De nästa 2–3 timmarna tillbringas antingen ombord på båten ”Temptation” eller i vattnet tillsammans med delfiner. Retur till Adelaide cirka kl. 12:30.

Delfiner är fascinerande och nyfikna djur, och denna tur ger en helt speciell upplevelse där man kan simma med vilda delfiner. Temptation är den första båten i South Australia som har fått tillstånd att simma med och studera delfiner i deras naturliga miljö. I bukten söder om Adelaide finns fullt av delfiner, så man behöver inte leta efter dem – de kommer faktiskt till båten. Besättningen ombord har lång erfarenhet och kan i det närmaste garantera att man får uppleva delfiner på nära håll, men kom ihåg att detta är vilda djur så man vet aldrig hur många som dyker upp eller hur länge de stannar kvar i närheten av båten.

Utrustning för att snorkla (våtdräkt, mask och snorkel) är inkluderat, men kom ihåg att ta med kamera och en handduk.

Turen går inte i juli och augusti.

Lär känna delfincruiset.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Kangaroo Island

Flerdagsutflykt

Kangaroo Island

Flerdagsutflykt