Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track

Foto: Tourism and Events Queensland

Hem > Utflykter och aktiviteter > Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track
Karta - Daintree

Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track

Dagsutflykt

12 timmar

Daintree Rainforest, Cape Tribulation

Avresa från Cairns eller Port Douglas

Året runt

Få en offert

Daintree är världens äldsta tropiska regnskog, med jordens största mångfald av växter och djur. Nationalparken, som finns med på världsarvslistan, är över 135 miljoner år gammal. Följ med på en innehållsrik dagstur med fyrhjuling och båt till det här spännande området.

Vi börjar dagen med en båttur på Daintree River innan vi fortsätter till fots in i den tropiska regnskogen. Här finns djurarter som du inte hittar på många andra platser, och vi följer de erfarna guiderna genom det speciella landskapet. Vi äter lunch ute i det fria och om du vill kan du mata kängururna som lever här i området. Efter en etapp med fyrhjuling är det dags för ett uppfriskande dopp.

Under turen får vi mycket tid till att leta efter exotiska djur, lära oss mer om faunan vi befinner oss i och inte minst njuta av den vackra naturen där regnskog och azurblått hav möts. Dagen avslutas med att åka linbana över Daintree River innan vi återvänder till hotellet.

En 12-timmars heldagstur med Pick up och Drop off från Cairns, Northern Beaches och Port Douglas. Morgon- och eftermiddagste, BBQ-lunch och tropiska frukter är inkluderat.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

[ess_grid alias=”turer-cns-pd-2″]