08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

Cruise Whitsundays

Läs mer

Cruise Whitsundays

Dagsutflykt:

Cruise Whitsundays

}

4–8 timmar

Stora Barriärrevet, Whitsunday Islands
p
Avresa från Airlie Beach eller Hamilton Island
Året runt
Kontakta oss för pris

Program

När man besöker Airlie Beach är en dagstur ut till de många öarna i Whitsundays närmast obligatoriskt. Vi rekommenderar också att ni gör en tur ut till den yttre delen av barriärrevet.

Cruise Whitsundays är ett bolag som arrangerar dagsturer som garanterat sätter en extra krydda på semestern. Bolaget har flera båtar som går ut till olika delar av Whitsundays.

Det yttre barriärrevet ligger en bit ut från fastlandet men med båten Seaflight, en 37 meter lång katamaran, når man ut till revet på ett par timmar. Turen går till Knuckle Reef som är känd för att vara en av de bättre platserna på hela Stora Barriärrevet för snorkling och dykning. Här finns över 150 olika korallarter och mer än 200 olika fiskarter.

Ute på revet har Cruise Whitsundays satt ut en stor plattform (ponton) där båten ankrar, och där man tillbringar 3 timmar. Härifrån kan man snorkla så mycket man vill bland korallet och fiskar i alla tänkbara färger. Du kan prova på att dyka, följa med på en båttur med glasbotten eller göra en helikoptertur över revet.

Om du föredrar att segla runt dessa fantastiska öar och besöka en av världens vackraste stränder, Whitehave Beach, så är segelkatamaranen Camira det rätta valet.

Segla med katamaranen Camira i Whitsundays.
Segla med katamaranen Camira i Whitsundays.

Lär känna Cruise Whitsundays

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Stefan

STEFANS TIPS:

Trött på standardiserade paketresor? Vi skräddarsyr resan utifrån dina behov, önskemål och intressen. Tillsammans skapar vi den perfekta resan.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Reiseforslag - generell

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

 

reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.