Cruise Whitsundays

Hem > Utflykter och aktiviteter > Cruise Whitsundays
Karta - Whitsunday islands

Cruise Whitsundays

Dagsutflykt

4-8 timmar

Stora Barriärrevet, Whitsunday Islands

Avresa från Airlie Beach eller Hamilton Island

Året runt

Få en offert

När man besöker Airlie Beach är en dagstur ut till de många öarna i Whitsundays närmast obligatoriskt. Vi rekommenderar också att ni gör en tur ut till den yttre delen av barriärrevet.

Cruise Whitsundays är ett bolag som arrangerar dagsturer som garanterat sätter en extra krydda på semestern. Bolaget har flera båtar som går ut till olika delar av Whitsundays.

Det yttre barriärrevet ligger en bit ut från fastlandet men med båten Seaflight, en 37 meter lång katamaran, når man ut till revet på ett par timmar. Turen går till Knuckle Reef som är känd för att vara en av de bättre platserna på hela Stora Barriärrevet för snorkling och dykning. Här finns över 150 olika korallarter och mer än 200 olika fiskarter.

Ute på revet har Cruise Whitsundays satt ut en stor plattform (ponton) där båten ankrar, och där man tillbringar 3 timmar. Härifrån kan man snorkla så mycket man vill bland korallet och fiskar i alla tänkbara färger. Du kan prova på att dyka, följa med på en båttur med glasbotten eller göra en helikoptertur över revet.

Om du föredrar att segla runt dessa fantastiska öar och besöka en av världens vackraste stränder, Whitehave Beach, så är segelkatamaranen Camira det rätta valet.

Lär känna Cruise Whitsundays.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler utflykter och aktiviteter

Whitsunday Islands

Flerdagsutflykt

Stora Barriärrevet, Heart Island

Dagsutflykt