Search
Generic filters
Välj en sida

Coral Expeditions

Läs mer

Coral Expeditions

Flerdagsutflykt:

Coral Expeditions

}

3, 4 eller 7 nätter

Stora Barriärrevet

p

Avresa från Cairns

Året runt

Kontakta oss för pris

Program

Coral Expeditions har specialiserat sig på kryssningar med mindre båtar och erbjuder kryssningar på Great Barrier Reef med 3, 4 eller 7 nätter ombord.

Med strax under 21 hytter och max 42 passagerare är båten mycket mindre än vad man till exempel förknippar med kryssningar i Karibien eller Medelhavet. Atmosfären ombord är informell med bl.a. en ”open bridge policy” som betyder att passagerarna i stort sett alltid är välkomna att komma upp och hälsa på kaptenen och besättningen på bryggan.

Känn lugnet sänka sig efter hand som Coral Expeditions II sätter kurs mot nya äventyr på det fascinerande Stora Barriärrevet. Vakna upp varje morgon till en ny dag full av äventyr och upplevelser, på platser som ligger lite utanför de vanliga turiststråken. Besök exotiska små öar, vackra vita sandstränder, lugna bukter och det otroliga yttre revet. Man gör även strandhugg vid några av de många öarna och ni kan följa med på utflykter oh guidade turer om ni så vill. Vissa dagar tillagas även lunch på en strand.

För de allra flesta är det dock det livfulla och färggranna livet under havsytan som är den största upplevelsen med en kryssning på Stora Barriärrevet. Snorklingsutrustning är inkluderat i priset och man kan även följa med på en tur i båt med glasbotten. Båtarna har även egna marinbiologer med som kan berätta om det unika livet på korallrevet och det speciella ekosystem som har skapat det.

Coral Expeditions

Man kan välja mellan 3- eller 4-nätterskryssningar eller kombinera båda för 7 nätter.

Lär känna Coral Expeditions

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Få ett skräddarsytt reseförslag

Reiseforslag - generell

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

 

Vill du ha ett videomöte med oss?
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.