08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

2 Day Kangaroo Island in Style

Läs mer

2 Day Kangaroo Island in Style

Flerdagsutflykt:

2 Day Kangaroo Island in Style

}

2 dagar

Kangaroo Island

p

Avresa från Adelaide

Året runt

Kontakta oss för pris

Program

Kangaroo Island är känd för sitt rika djurliv och mycket av Australiens ursprungliga flora och fauna finns fortfarande här. Det är inte utan anledning Kangaroo Island är som en djurpark utan stängsel och ett besök hit är ett måste när du är i South Australia.

Lust på en resa utöver det vanliga? Då borde du följa med på 2 Day Kangaroo Island in Style. Fantastiska guider med stor kunskap om ön, god mat och bilar med hög standard gör det här till en av de bästa turerna som erbjuds på Kangaroo Island.

Tillsammans med Exceptional Kangaroo Island erbjuder vi en 2-dagarstur till Kangaroo Island med flyg från Adelaide och övernattning på en gård. Turen görs med 4WD i små grupper (max 12 personer). Det erbjuds även privata turer om så önskas.

Dag 1:

Vi tar flyget från Adelaide och möts upp av vår guide när vi har landat på Kangaroo Island. Vi ger oss ut på en vandring i eukalyptusskogen för att spana på koalorna som tar sig en tupplur i träden. Att leta efter världens mest sällsynta papegoja samt kängurur och vallabyer står också på schemat.

Efter en härlig lunch fortsätter resan mot Seal Bay där vår guide tar med oss på en promenad på stranden bland sjölejonen. Middag och övernattning sker på Stranraer Homestead, en fårfarm som har drivits av familjen Wheatons i flera generationer, eller på Mollys Run, en villa med 3 rum, fantastiskt läge och en hemtrevlig atmosfär.

Dag 2:

Efter frukost besöker vi Flinders Chase National Park, där bland annat kängurur, myrpiggsvin, koalor och otaliga fågelarter bor. Vi besöker Remarkable Rocks och senare under dagen Admirals Arch som är hem för en stor sälkoloni. Det blir lunch ute i det fria och ännu mer tid till att utforska Kangaroo Island innan vi flyger tillbaka till Adelaide på eftermiddagen.

Två luncher, en middag och en frukost är inkluderat.

Se sjölejon i Seal Bay på Kangaroo Island.

Se sjölejon i Seal Bay på Kangaroo Island. Foto: SATC

Upplev det rika djurlivet på Kangaroo Island.

Upplev det rika djurlivet på Kangaroo Island.

Lär känna Kangaroo Island

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Andrew

ANDREWS TIPS:

Prata med oss innan du bokar flygresa på nätet – det kan du spara mycket pengar på.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Reiseforslag - generell

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

 

reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.