El Questro Homestead

Kimberley är ett av världens sista öde vildmarksområden, och i El Questro Wilderness Park kan du utforska platser där få andra människor har varit.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Western Australia > El Questro Homestead
Karta - Kimberley

El Questro Homestead

The Kimberley, Western Australia

April – oktober

Kimberley är ett av världens sista öde vildmarksområden, och i El Questro Wilderness Park kan du utforska platser där få andra människor har varit. Bland annat de speciella klippformationerna Bungle Bungles.

Med över 10 mil till närmsta stad, är El Questro Homestead en oas i ett annars öde och vilt landskap. Även om det är långt till närmsta granne känner man sig inte isolerad. Rätt som det är kommer en wallaby eller tre på besök, och i floden nedanför ligger krokodilerna på lur.

El Questro Homestead är en lyxig oas i regionen Kimberley, med många sevärdheter i trakten kring resorten. Det här är en perfekt utgångspunkt för att utforska de många natursköna underverken i nordvästra Australien. Här hittar man vild och öde natur med märkliga bergsformationer och världens största diamantgruva.

Bli bedre kjent med El Questro.

Tillbringa en eftermiddag i det varma termiska vattnet från Zebedee Springs, eller följ med på en båttur nedför Chamberlain River och utforska de 70 meter höga klipporna i urgamla Chamberlain Gorge. Luta dig tillbaka under ett gammalt baobabträd med en god bok i handen. Känn stillheten när du betraktar det rofyllda landskapet och andas in den friska luften med dofter från spinifexgräset.

Området runt El Questro är på många sätt extremt och ändrar sig dramatiskt runt nästan varje hörn. Det är som en mosaik av färger och former. Om du är ute efter äventyr har du kommit till rätt plats. Följ med på en helikoptertur till avlägsna vattenhål på jakt efter den skygga fisken barramundi, eller flyg över de mycket speciella bikupeliknande bergen Bungle Bungles som finns med på världsarvslistan. Mt Cockburn Safari är något man bara måste uppleva. 600 meter över slätterna ligger det här fantastiska landskapet med oräkneliga och unika växt- och djurarter, som du kan få uppleva på en tvådagarstur tillsammans med en lokal ranger.

Efter att ha tillbringat dagen utomhus i en tuff terräng, är det härligt att komma tillbaka till resorten för en god måltid. Restaurangen har något för alla smaker, givetvis med fokus på lokala råvaror.

El Questro Homestead har öppet 1 april–31 oktober, och håller stängt under regnsäsongen.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell