08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

El Questro Homestead

Kimberley är ett av världens sista öde vildmarksområden, och i El Questro Wilderness Park kan du utforska platser där få andra människor har varit.

Dröm dig bort

El Questro Homestead

El Questro Homestead

Kimberley är ett av världens sista öde vildmarksområden, och i El Questro Wilderness Park kan du utforska platser där få andra människor har varit. Bland annat de speciella klippformationerna Bungle Bungles.

Med över 10 mil till närmsta stad, är El Questro Homestead en oas i ett annars öde och vilt landskap. Även om det är långt till närmsta granne känner man sig inte isolerad. Rätt som det är kommer en wallaby eller tre på besök, och i floden nedanför ligger krokodilerna på lur.

El Questro Homestead är en lyxig oas i regionen Kimberley, med många sevärdheter i trakten kring resorten. Det här är en perfekt utgångspunkt för att utforska de många natursköna underverken i nordvästra Australien. Här hittar man vild och öde natur med märkliga bergsformationer och världens största diamantgruva.

Tillbringa en eftermiddag i det varma termiska vattnet från Zebedee Springs, eller följ med på en båttur nedför Chamberlain River och utforska de 70 meter höga klipporna i urgamla Chamberlain Gorge. Luta dig tillbaka under ett gammalt baobabträd med en god bok i handen. Känn stillheten när du betraktar det rofyllda landskapet och andas in den friska luften med dofter från spinifexgräset.

Området runt El Questro är på många sätt extremt och ändrar sig dramatiskt runt nästan varje hörn. Det är som en mosaik av färger och former. Om du är ute efter äventyr har du kommit till rätt plats. Följ med på en helikoptertur till avlägsna vattenhål på jakt efter den skygga fisken barramundi, eller flyg över de mycket speciella bikupeliknande bergen Bungle Bungles som finns med på världsarvslistan. Mt Cockburn Safari är något man bara måste uppleva. 600 meter över slätterna ligger det här fantastiska landskapet med oräkneliga och unika växt- och djurarter, som du kan få uppleva på en tvådagarstur tillsammans med en lokal ranger.

Efter att ha tillbringat dagen utomhus i en tuff terräng, är det härligt att komma tillbaka till resorten för en god måltid. Restaurangen har något för alla smaker, givetvis med fokus på lokala råvaror.

El Questro Homestead har öppet 1 april–31 oktober, och håller stängt under regnsäsongen.

el questro

Ät middag under ett baobabträd.

el questro

El Questro Homestead är en lyxig oas i regionen Kimberley.

Dröm dig bort till El Questro Homestead

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

jenny_030419

JENNYS TIPS:

Om du reser med oss har du kontakt med en och samma resespecialist, som känner till både din resplan och dina önskemål för resan. Det gör det enklare att få en optimal resa.