Cape Lodge

Cape Lodge ligger perfekt beläget på sin egna vingård i det förtrollande vindistriktet Margaret River, längst ut på Australiens sydvästra spets.

.

Karta - Cape Lodge

Cape Lodge

Margaret River, Western Australia

Året runt

Cape Lodge ligger perfekt beläget på sin egna vingård i det förtrollande vindistriktet Margaret River, längst ut på Australiens sydvästra spets.

Lodgen passar alla som är ute efter en avkopplande semester i privata, charmiga och sofistikerade omgivningar, blandat med framstående mat- och vinupplevelser. Cape Lodge ligger i hjärtat av Margaret River och bland hotellets grannar finns de fantastiska vingårdarna Vasse Felix, Moss Wood, Pierro och Cullen.

Lodgen har 22 rum som alla är inredda i romantisk stil med vackra möbler. På tomten finns det dessutom en pampig lyxvilla med fem sovrum.

Dröm dig bort till Cape Lodge.

Mat och vin är givetvis i fokus på Cape Lodge och deras restaurang har blivit korad till “topp 10 i världen på mat” på Condé Nast Travellers guldlista. Restaurangen finns även med på listan över den nya generationens bästa restauranger i Australien. Här serveras mat gjord på lokala råvaror från trädgården, i perfekt harmoni med årgångsviner från lodgens vinkällare eller vin från den egna vingården. Vill du lära dig mer om mat kan du även delta i lodgens matlagningskurs.

En vistelse på Cape Lodge ger dig en hemtrevlig känsla i kombination med mat, service och faciliteter i världsklass!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell