Lake House Daylesford

Lake House hittar du vid idylliska Lake Daylesford, i hjärtat av det som kallas “Spa Country” i Victoria, endast 1,5 timme från Melbourne.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Victoria > Lake House Daylesford
Karta - Lake House

Lake House Daylesford

Lake Daylesford, Victoria

Året runt

Lake House hittar du vid idylliska Lake Daylesford, i hjärtat av det som kallas “Spa Country” i Victoria, endast 1,5 timme från Melbourne. Så fort du kommer hit glömmer du storstadens tempo och är istället omgiven av rogivande natur, porlande bäckar och en vacker sjö.

Själva hotellet passar perfekt in i den lugna omgivningen. Det är ett stort trähus med 33 rum, inrett i mjuka färger och med eleganta och bekväma möbler. Hotellet erbjuder naturligtvis en mängd olika spabehandlingar.

Daylesford är en charmig by med gamla byggnader och kyrkor. Endast en kort promenad från hotellet hittar du caféer, gallerier och små butiker. Byn omges av orörd natur med ett rikt djurliv, där du kan få chans att se wallabies, vombater och exotiska fåglar.

Dröm dig bort till Lake House.

Området är inte bara känt för spa och välbefinnande. Som en följd av de mineralrika källorna och den bördiga vulkaniska jorden, har det växt fram en sprudlande konsthantverksmiljö och inte minst tillverkning av förstklassiga viner. Här i området står även mat i fokus och Lake House ägare, den kulinariska kreatören Alla Wolf-Tasker, ser till att du får en av traktens allra bästa mat- och vinupplevelser. Hotellets restaurang räknas till och med som en av Australiens bästa, och den prisbelönta vinkällaren består av över 10 000 flaskor.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Kangaroo Island

Kangaroo Island