Saffire Freycinet

Saffire Freycinet är en relativt ny, intim och sofistikerad lyxlodge i Freycinet National Park på Tasmanien. En perfekt plats för att sakta ner och hämta ny energi.

.

Hem > Unika hotell > Hotell på Tasmanien > Saffire Freycinet
Karta - Saffire

Saffire Freycinet

Freycinet National Park, Tasmanien

Året runt

Saffire Freycinet är en relativt ny, intim och sofistikerad lyxlodge i Freycinet National Park på Tasmanien. En perfekt plats för att sakta ner och hämta ny energi.

Lodgen är belägen i ett av Australiens vackraste områden, Freycinet National Park. Här finns våtmarksområden med ett otroligt rikt fågelliv, dramatiska berg med rosa granittoppar, gömda vikar och vita sandstränder. Och lodgen erbjuder dessutom en spektakulär naturupplevelse, nämligen ostronprovning. Ta på dig vadarstövlar och gå ner till ostronfarmen precis vid lodgen. Ett dukat bord med vit duk väntar på dig, medan du plockar stillahavsostronen direkt från havet och lär dig hur du ska öppna dem. Sedan är det bara att njuta av delikatesserna.

Dröm dig bort till Saffire Freycinet.

Saffire Freycinet består av 20 lyxiga sviter, samtliga inredda i en behaglig harmoni med landskapet utanför. Lodgen har även spa, restaurang och lounge. Här kan du skämma bort dig med lyxiga spabehandlingar medan du njuter av den fantastiska utsikten, för att sedan välja mellan unika och lokala smakupplevelser i den innovativa restaurangen.

Om du är ute efter en helt unik upplevelse på den natursköna ön Tasmanien, har Saffire Freycinet allt du kan önska dig!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Kangaroo Island

Barossa Valley