Otahuna Lodge

Otahuna Lodge sjuder av herrgårdselegans från svunna tider, men har alla bekvämligheter du önskar dig av ett modernt lyxhotell.

.

Hem > Unika hotell > Hotell på Sydön > Otahuna Lodge
Karta - Christchurch

Otahuna Lodge

Christchurch, Sydön

Året runt

Få en offert

När du åker till Otahuna Lodge reser du samtidigt tillbaka i tiden. Här sjuder det av herrgårdselegans från svunna tider, men med alla bekvämligheter du önskar dig av ett modernt lyxhotell.

Otahuna Lodge är en av Nya Zeelands vackraste historiska byggnader och här erbjuds lyx i en renoverad viktoriansk herrgård. Herrgården är omgiven av en stor tomt som har fått många fina utmärkelser. Här hittar du välskötta gräsmattor, hemliga stigar och dignande fruktträd. Varje år odlas och skördas 120 olika fruktsorter, svamp, nötter och grönsaker.

Otahuna byggdes på 1800-talet till den framstående parlamentarikern och filantropen Sir Heaton Rhodes. Byggnaden anses vara ett av de bästa exemplaren på “Drottning Anne-stilen” i hela Australasien. Mycket av inredningen finns fortfarande kvar i original, bland annat de imponerande glasmålningarna, de vackra taken med 4 meter i takhöjd och de 15 öppna spisarna som förgyller några av hotellets sju sviter.

Middagarna på Otahuna Lodge är en helt unik upplevelse. Du kan välja att äta i matsalen där originaltapeterna och den gnistrande eldstaden tar dig tillbaka till viktoriansk tid. Om man önskar en privat middag ser personalen till att duka i vinkällaren, i det lugna biblioteket, i salongen eller i ett annat valfritt rum.

Ett mer enastående boende får man leta länge efter!

Dröm dig bort till Otahuna Lodge.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell på Sydön

Nelson

Marlborough Sounds