Search
Generic filters
Välj en sida

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge ligger 5 minuter norr om Te Anau med en fantastisk utsikt över den stora sjön Lake Te Anau.

Dröm dig bort

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge

Fiordland National Park består av berömda landmärken som Milford, Dusky och Doubtful Sound, och är en av Nya Zeelands vackraste och mest dramatiska platser. Te Anau är själva entrén till Fiordland National Park och här ligger Fiordland Lodge helt perfekt beläget.

Fiordland Lodge ligger 5 minuter norr om Te Anau med en fantastisk utsikt över den stora sjön Lake Te Anau. Lodgen är omsorgsfullt placerad i landskapet och inredningen reflekterar den vackra naturen utanför. Totalt består lodgen av 10 dubbelrum och två större stugor som är perfekta för familjer.

Som gäst på Fiordland Lodge får du ta del av en rad aktiviteter. Erfarna vildmarksguider kan ta med dig på fisketurer, flugfiske och fågelskådning, eller bara hjälpa dig att peka ut de vandringsleder i bergen som passar dig bäst. Tre av Nya Zeelands “Great Walks” finns i det här området och Milford Track, som har sin utgångspunkt i Te Anau, är utan tvekan landets mest berömda vandringsled. Ett annat spektakulärt sätt att uppleva det här majestätiska området är med helikoptrarna som landar precis utanför lodgen.

En härlig dag i naturen avslutas med en god måltid och nyzeeländskt vin i de rogivande omgivningarna på lodgen.

Fiordland Lodge.

Fantastisk utsikt från lodgen mot Te Anau och bergen runtomkring.

Dröm dig bort till Fiordland Lodge

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30