Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel har välkomnat gäster sedan 1860-talet och blev under 2016 utbyggt med en modern del precis vid originalbyggnaden.

.

Hem > Unika hotell > Hotell på Sydön > Eichardt’s Private Hotel
Karta - Queenstown

Eichardt’s Private Hotel

Queenstown, Sydön

Året runt

Få en offert

Eichardt’s Private Hotel ses som en institution i Queenstown. Hotellet har välkomnat gäster sedan 1860-talet och blev under 2016 utbyggt med en modern del precis vid originalbyggnaden.

Queenstown är omgivet av majestätiska berg, älvar och den kristallklara sjön Wakatipu, som Eichardt’s Private Hotel ligger precis vid. Med sin fantastiska utsikt över sjön och närhet till mysiga caféer, restauranger och butiker, är det här hotellet perfekt för en lyckad vistelse i Queenstown.

På Eichardt’s Private Hotel blandas provinstidens elegans med dagens funktionalitet, här samsas antikviteter och moderna lyxmöbler sida vid sida. Hotellet består av sju eleganta sviter, fyra rymliga lägenheter och två större våningar, alla med underbar utsikt över sjön.

Dröm dig bort till Eichardt’s Private Hotel.

I Queenstown har du en mängd friluftsaktiviteter att välja mellan. Följ med på vandringar, cykelturer och båtutflykter, eller kanske en dag i skidbacken eller på golfbanan. Avrunda dagen med välsmakande rätter och något svalkande från den generösa cocktailmenyn, i de mysiga och historiska miljöerna i baren på Eichardt’s Private Hotel.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell på Sydön

Nelson

Christchurch