Edenhouse

Edenhouse har ett idylliskt läge i vackra Orinoco Valley, i hjärtat av Nelson på norra Sydön.

.

Karta - Nelson & Abel Tasman

Edenhouse

Nelson, Sydön

Året runt

Få en offert

Edenhouse har ett idylliskt läge i vackra Orinoco Valley, i hjärtat av Nelson på norra Sydön. Som gäst på den pittoreska lodgen kan du njuta på den stora tomten som är känd för sina vackra trädgårdar.

Nelson är stolt över att vara den plats på Nya Zeeland som har flest soltimmar per år, och staden lockar turister tack vare sin speciella atmosfär och sitt utmärkta läge. Inte minst är Nelson en perfekt utgångspunkt till nationalparken Abel Tasman som är ett paradis för naturälskare. I nationalparken finns många vandringsleder med varierande längd, allt från en timmes vandring till flerdagarsturer.

Dröm dig bort till Edenhouse.

Det är även otroligt populärt att göra kajakutflykter längs med kustlinjen och de många stränderna. Andra aktiviteter är segling, fågelskådning och att simma med sälar.

Den här 6-stjärniga lodgen har endast 5 sviter/hus, som alla är utsökt inredda och ger en känsla av romantisk trädgårdsvilla. Edenhouse har blivit utsedd till ett av de 100 bästa hotellen i världen av lyxlivsstilsmagasinen Tatler och Robb Report, mycket tack vare att både komfort och service är i en klass för sig. Det här är helt enkelt diskret lyx på högsta nivå!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell på Sydön