The Frames

Detta unika övernattningskoncept, The Frames, är ett exklusivt 6-stjärnigt lägenhetskomplex beläget vid Murray River.

.

Ett mer luxuöst sätt att uppleva den australiensiska outbacken på får du leta länge efter. Detta unika övernattningskoncept, The Frames, är ett exklusivt 6-stjärnigt lägenhetskomplex beläget vid Murray River i östra delen av South Australia, ca 3 timmar med bil från Adelaide.

The Frames har endast 3 enheter, eller “retreats” som de tycker om att kalla det, som alla är separata, privata lägenheter utan insyn. Alla är individuellt inredda, men de har alla gemensamt att de bland annat har utomhus terrasser och pool. 

Dröm dig bort till The Frames.

Alla rum har state-of-the-art grill och grillområde, men om du föredrar att låta andra ta hand om matlagningen kan man också beställa 5-stjärniga gourmetmåltider där lokala råvaror är i fokus. 

Båttur på floden vid solnedgången med ett glas champagne, vildmarkssafari, matsafari och terapeutisk massage är några av de exklusiva aktiviteterna som kan arrangeras av The Frames gästfria värdskap.

Pastiche Retreat

Denna moderna och ljusa lägenhet är designad för två personer, helst ett par. Från både sovrummet, badrummet och en utomhus uppvärmd bassäng har du utsikt över Murray River, samtidigt som man är helt avskärmad för insyn.

Badet har ett nedsänkt spa med ett inbyggt vattenfall, infraröd sauna och en stor dusch för två med utsikt över floden. Lägenheten är även utrustad med gasspis, fullt utrustat kök samt stort privat uteområde med egen bassäng och konstgjort vattenfall.

Montage Retreat

Denna lägenhet är också designad för ett par. Utomhus finns ett hydroterapi-spa, uppvärmd pool, infraröd sauna och ett badkar för två. Detta är det bästa av luxuös övernattning, med toppstandard samtidigt som man har lugnet och idyllen som omger Murray River. 

Lägenheten är på ca 300 kvadratmeter och är utrustad med luxuösa sängkläder, möbler och en rad andra unika egenskaper. 

Collage Retreat

Denna luxuösa lägenhet består av två sovrum med varsitt badrum, och passar bäst för par som reser tillsammans, eller ett par som vill ha extra god plats. Båda sovrummen och badrummen är lika stora, och har samma inredning och utsikt. Sovrummen är separerade av ett stort inomhus badrum där det finns ett 6-personers hydroterapi-spa och smart tv. Lägenheten har dessutom en utomhus matplats med utsikt över Murray River. Lägenheten har också en utomhus uppvärmd pool med konstgjort vattenfall. 
 
The Frames tar endast emot gäster över 18 år.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Flinders Ranges

Barossa Valley