08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge är designad med den unika naturen i åtanke, och svävar nästan på toppen av en klippa i ett dramatiskt landskap längs med kusten.

Dröm dig bort

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge är en 5-stjärnig boutique lodge vid Hanson Bay på Kangaroo Island. Lodgen är designad med den unika naturen i åtanke, och svävar nästan på toppen av en klippa i ett dramatiskt landskap längs med kusten. En vistelse här är en upplevelse i sig själv.

Från Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt över det mäktiga havet, de vita stränderna och det vackra landskapet på Kangaroo Island, ofta omnämnt som Australiens Galapagos. Här visas naturen och det rika djurlivet från sin allra bästa sida.

Här fokuserar man på det goda i livet. Restaurangen serverar färsk fisk och nyfångade skaldjur, och använder sig av unika lokala råvaror och kritikerrosade viner från South Australias vinproducenter. De 21 sviterna är elegant möblerade, med ett nedsänkt vardagsrum, glasväggar och terrass – allt för att få ut det bästa av utsikten och den omgivande naturen.

Southern Spa erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Vad passar väl bättre än att koppla av här efter en dag med naturupplevelser?

Priset inkluderar helpension, transfer till/från flygplatsen och en rad guidade upplevelser.

Southern Ocean Lodge har 21 Deluxe Eco-sviter, air condition, restaurang, bar, BBQ-område, spa, cykeluthyrning, spa-pool, aktivitetsprogram och fiske.

southern ocean lodge

Southern Ocean Lodge har blivit utsedd till Australiens bästa resort ett flertal gånger.

Dröm dig bort tilll Southern Ocean Lodge

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Andrew

ANDREWS TIPS:

Prata med oss innan du bokar flygresa på nätet – det kan du spara mycket pengar på.