Sequoia Lodge

Sequoia Lodge inbjuder till avkoppling och vuxentid, medan omgivningarna erbjuder upplevelser relaterade till mat och vin, natur, djurliv och historia.

.

Karta - Adelaide

Sequoia Lodge

Adelaide Hills, South Australia

Året runt

Sequoia Lodge är ett lyxigt boende som ligger vid Mounty Lofty i Adelaide Hills. Lodgen inbjuder till avkoppling och vuxentid, medan omgivningarna erbjuder upplevelser relaterade till mat och vin, natur, djurliv och historia. Bilresan från Adelaide centrum tar cirka en halvtimme.

Ingen annan plats i världen har fyra vinregioner av världsklass inom en radie på 50 kilometer. Här finns även en av Australiens största bestånd av koalor och en omfattande aboriginsk historia. 

Dröm dig bort till Sequoia.

De 14 exklusiva sviterna har alla en oslagbar utsikt över Piccadilly Valley, vingårdar och vegetationen i Adelaide Hills. Utsikten kan njutas från solsängen på verandan, eller i soffan framför brasan. Interiören präglas av varma toner från trä och sten, och varje svit har en originalmålning av konstnären Stephen Trebilcock som är känd för att fånga den lokala floran med otroliga detaljer, färger och djup. 

Förstklassig mat och vin är i fokus. Besök den prisbelönta restaurangen Hardy’s Verandah som ligger vid Sequoia. Här får du följa med på en kulinarisk resa genom South Australia, som matchas med vin från en av landets bästa vinlistor. 

Lär känna Hardy’s Verandah Restaurant.

Den första kvällen blir gästerna inviterade till att smaka på lokala viner och snacks, medan ni ser på solnedgången och får en introduktion till Sequoias historia, närområdet och upplevelserna ni kan ha under vistelsen. Yoga, vandring, stjärnskådning varma källor och masterclass i mat och vin är några av upplevelserna som erbjuds. Resorten har även en stor uppvärmd infinitypool.

Sequoia Lodge tar endast emot gäster som är över 18 år.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Kangaroo Island

Kangaroo Island