Sea Dragon Lodge

Sea Dragon är en av de allra bästa resorterna på Kangaroo Island. Här kommer lyxupplevelsen i en informell och hemtrevlig version.

Foto: Sea Dragon Lodge

Sea Dragon är en av de allra bästa resorterna på Kangaroo Island. Här kommer lyxupplevelsen i en informell och hemtrevlig version.

Alla rum har en fantastisk utsikt mot havet och det är inte långt att gå ner till en idylliskt liten strand som endast nås från resorten. Närmaste granne är en bit bort så på en promenad är chansen större att träffa på kängurur än andra turister. 

Som på andra håll på Kangaroo Island är det naturupplevelser, mat och vin som är i fokus. Örter, grönsaker, lamm och skaldjur kommer från lokala leverantörer på ön. Vinkällaren har en mer internationell inriktning, utan att överskugga de lokala inslagen. Druvsorterna Syrah, Cabernet Sauvignon och Sauvignon Blanc trivs alla mycket bra i det tempererade klimatet. 

Kontinental frukost och 2-rätters middag ingår i rumspriset. Det finns även guidade utflykter i små grupper reserverade för resortens gäster. Alternativt kan du mot en extra kostnad få guidade dagsturer för endast ditt resesällskap, där även resplanen skräddarsys efter dina önskemål och intressen.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Kangaroo Island

Adelaide Hills