Arkaba Homestead

Arkaba Homestead är den lyxigaste resorten i Flinders Ranges.

.

Arkaba Homestead är den lyxigaste resorten i Flinders Ranges. Här kan du verkligen njuta av de fantastiska omgivningarna i lugn och ro. Det nästan 250 000 hektar stora området delas av endast 10 gäster och tar definitionen av exklusivitet till en helt ny nivå. Njut av ett glas vin medan du ser på solnedgången och ät middag under stjärnhimlen.

Arkaba räknas som en av de finaste platserna i Australiens outback, präglat av både aboriginsk historia och 600 miljoner år av geologisk utveckling.

Ett besök på Arkaba Homestead kombineras gärna med olika vandringar och safariturer. Vi rekommenderar Arkaba Walk, en vandring genom det välbevarade landskapet som avslutas med fokus på bekvämlighet. Den här turen är perfekt om du vill uppleva naturen på nära håll, och se kängurur, emuer och andra vilda australiensiska djur. Två av nätterna tillbringas på en lyxig vildmarkscamp innan turen avslutas med en natt på Arkaba Homestead.

Dröm dig bort till Arkaba Homestead.

Arkaba Homestead, som tidigare var en fårfarm, består av fem vackert inredda rum inspirerade av områdets landskap och historia. Här får du känslan av att bo hemma hos vänner, samtidigt som det inte sparas på lyxen!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Kangaroo Island

Murray River