Search
Generic filters
Välj en sida

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead är den lyxigaste resorten i Flinders Ranges.

Dröm dig bort

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead är den lyxigaste resorten i Flinders Ranges. Här kan du verkligen njuta av de fantastiska omgivningarna i lugn och ro. Det nästan 250 000 hektar stora området delas av endast 10 gäster och tar definitionen av exklusivitet till en helt ny nivå. Njut av ett glas vin medan du ser på solnedgången och ät middag under stjärnhimlen.

Arkaba räknas som en av de finaste platserna i Australiens outback, präglat av både aboriginsk historia och 600 miljoner år av geologisk utveckling.

Ett besök på Arkaba Homestead kombineras gärna med olika vandringar och safariturer. Vi rekommenderar Arkaba Walk, en vandring genom det välbevarade landskapet som avslutas med fokus på bekvämlighet. Den här turen är perfekt om du vill uppleva naturen på nära håll, och se kängurur, emuer och andra vilda australiensiska djur. Två av nätterna tillbringas på en lyxig vildmarkscamp innan turen avslutas med en natt på Arkaba Homestead.

Arkaba Homestead, som tidigare var en fårfarm, består av fem vackert inredda rum inspirerade av områdets landskap och historia. Här får du känslan av att bo hemma hos vänner, samtidigt som det inte sparas på lyxen!

Arkaba.

Njut av ett glas vin medan du ser på solnedgången.

Dröm dig bort tilll Arkaba Homestead

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Andrew

ANDREWS TIPS:

Prata med oss innan du bokar flygresa på nätet – det kan du spara mycket pengar på.