Thala Beach Nature Reserve

Strax söder om Port Douglas ligger den här exklusiva resorten. Thala Beach Lodge har en privat strand och här är du garanterad en alldeles speciell vistelse.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > Thala Beach Nature Reserve
Karta - Port Douglas

Thala Beach Nature Reserve

Port Douglas, Queensland

Året runt

Strax söder om Port Douglas, med den gröna regnskogen på den ena sidan och det turkosblå havet på den andra, ligger den här exklusiva resorten. Thala Beach Lodge har en privat strand och här är du garanterad en alldeles speciell vistelse.

Resorten är omsorgsfullt byggd för att passa in i naturen, något som ger en unik atmosfär. Alla bungalows har utsikt mot regnskogen och/eller stranden, och har en egen veranda där man kan njuta av utsikten i lugn och ro.

Huvudbyggnaden är speciellt utformad för de tropiska omgivningarna och här kommer man nära naturen. Det är framförallt ett rikt fågelliv i området, så bli inte förvånad om det kommer något flygandes genom restaurangen eller baren.

Dröm dig bort till Thala Beach.

De tropiska delarna i norra Australien lockar till sig allt fler besökare, som önskar få uppleva det fantastiska livet under ytan vid barriärrevet och det spännande regnskogsområdet. Här hittar man bland annat kristallklart vatten, palmer, orkidéer och fjärilar i alla de färger.

Allt som allt är det här ett vackert område som absolut är värt ett besök. Men för de flesta som reser till Queensland är nog Stora barriärrevet det som lockar mest. Här finns mer än 1 500 olika fiskarter i regnbågens alla färger, och det är inte konstigt att det är ett favoritresmål för både dykare och “vanliga” turister. Det är en helt fantastisk upplevelse att simma runt bland färgglada fiskar och andra spännande havsdjur.

På Thala Beach Lodge får du uppleva både regnskogen och barriärrevet. Resorten har ett generöst utbud av aktiviteter, som vandringsturer i regnskogen och dagsutflykter till Stora barriärrevet.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Whitsunday Islands

Stora Barriärrevet