Spicers Peak Lodge

Beläget högt uppe på berget och omgivet av världsarvslistade Main Range National Park och the Great Dividing Range, är Spicers Peak Lodge en riktigt exklusiv och intim australiensisk vildmarksupplevelse.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > Spicers Peak Lodge
Karta - Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

Queensland High Country, Queensland

Året runt

Två timmar från Brisbane, i vildmarksområdet Queensland High Country, hittar du Spicers Peak Lodge. Beläget högt uppe på berget och omgivet av världsarvslistade Main Range National Park och the Great Dividing Range, är Spicers Peak Lodge en riktigt exklusiv och intim australiensisk vildmarksupplevelse.

Lodgen är inredd i en härlig blandning av modern och klassisk design, som passar perfekt till det vackra omgivande landskapet. Här finns 10 lyxiga sviter och två privata lodger.

Precis som själva lodgen håller maten som serveras hög kvalitet. För att få en extra speciell och intim atmosfär kan gästerna välja att njuta av maten på olika platser runt om på lodgen.

Dröm dig bort till Spicers Peak Lodge.

Spicers Peak Lodge erbjuder en rad skräddarsydda aktiviteter, som bland annat guidade vandringar, cykelturer, upptäcktsfärder med 4WD och nattvandringar. Det finns även möjlighet att följa med på en fyra dagar lång vandringstur i regionen, som avslutas med en lyxig övernattning på lodgen. På din väg genom den orörda naturen kommer då garanterat att få syn på en mängd djur. Här lever wallabies, kängurur, dingos, koalor och många olika fågelarter.

Den unika blandningen av lyx, förstklassig service och prisbelönt mat gör en vistelse på Spicers Peak Lodge till en vildmarksupplevelse utan dess like!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell