08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

Spicers Peak Lodge

Beläget högt uppe på berget och omgivet av världsarvslistade Main Range National Park och the Great Dividing Range, är Spicers Peak Lodge en riktigt exklusiv och intim australiensisk vildmarksupplevelse.

Dröm dig bort

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

Två timmar från Brisbane, i vildmarksområdet Queensland High Country, hittar du Spicers Peak Lodge. Beläget högt uppe på berget och omgivet av världsarvslistade Main Range National Park och the Great Dividing Range, är Spicers Peak Lodge en riktigt exklusiv och intim australiensisk vildmarksupplevelse.

Lodgen är inredd i en härlig blandning av modern och klassisk design, som passar perfekt till det vackra omgivande landskapet. Här finns 10 lyxiga sviter och två privata lodger.

Precis som själva lodgen håller maten som serveras hög kvalitet. För att få en extra speciell och intim atmosfär kan gästerna välja att njuta av maten på olika platser runt om på lodgen.

Spicers Peak Lodge erbjuder en rad skräddarsydda aktiviteter, som bland annat guidade vandringar, cykelturer, upptäcktsfärder med 4WD och nattvandringar. Det finns även möjlighet att följa med på en fyra dagar lång vandringstur i regionen, som avslutas med en lyxig övernattning på lodgen. På din väg genom den orörda naturen kommer då garanterat att få syn på en mängd djur. Här lever wallabies, kängurur, dingos, koalor och många olika fågelarter.

Den unika blandningen av lyx, förstklassig service och prisbelönt mat gör en vistelse på Spicers Peak Lodge till en vildmarksupplevelse utan dess like!

Spicers Peak Lodge.

Spicers Peak består av tio lyxiga sviter och två privata lodger.

Dröm dig bort till Spicers Peak Lodge

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Linda

LINDAS TIPS:

Att boka hela din resa hos samma arrangör gör att du står mycket starkare vid förseningar och andra oförutsedda händelser.