08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

qualia

qualia är den nyaste resorten på Hamilton Island och Stora barriärrevet. Här får du lyx i världsklass.

Dröm dig bort

qualia

qualia

qualia är den nyaste resorten på Hamilton Island och Stora barriärrevet. Här får du lyx i världsklass. Resorten är byggd i australiensisk stil och ligger helt för sig själv på den norra delen av Hamilton Island. Den består av 60 småhus och paviljonger spridda över ett stort område. Därmed är man garanterad att få vara för sig själv utan insyn.

Utsikten över Whitsunday Islands är fantastisk och servicen är av högsta klass. Här finns två restauranger som serverar utsökt mat och ett spa som erbjuder olika slags behandlingar. Allt som allt är det här en resort i världsklass som vi varmt rekommenderar.

Resorten har tre separata paviljonger; Leeward Pavillion, Windward Pavillion och Beach House.
Windward har den kanske bästa utsikten, separata sovrum och inte minst en egen utomhuspool. Leeward har utsikt mot väst och därmed utmärkt solläge. Beach House ligger på stranden och har ett eget gästrum, privat pool och en stor matsal.

qualia har 60 hus, air condition, restauranger, barer, spa, pooler, gym, aktivitetsprogram och erbjuder även transfer från Hamilton Island Airport. Resorten är rökfri.

qualia på hamilton island

På qualia får du lyx i världsklass.

Dröm dig bort tilll qualia

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Linda

LINDAS TIPS:

Vi vill att du ska få bästa möjliga upplevelse. Vi föredrar små lokala researrangörer eller privata turer som är skräddarsydda för dig och ditt resesällskap.