O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i Lamington National Park.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > O’Reilly’s Rainforest Retreat
Karta - Lamington NP

O’Reilly’s Rainforest Retreat

Lamington National Park, Queensland

Året runt

Lamington National Park är utan tvekan en av Australiens vackraste nationalparker, med en stor variation av djur och växter. O’Reilly’s Rainforest Retreat är en enastående resort, känd för sin trivsamma atmosfär och sitt läge i nationalparken. Det är en familjeägd resort med god service och stor gästfrihet, som gör att du känner dig välkommen från första stund.

Nationalparken består av regnskog med vackra berg och mängder av vandringsleder. Inte långt från resorten finns en stig som tar dig till en hängbro i trädtopparna 15 meter över marken.

Dröm dig bort till O’Reilly’s Rainforest Retreat.

Varje dag arrangeras det aktiviteter och guidade turer från O’Reilly’s. Det finns med andra ord alltid möjlighet för upplevelser och att samtidigt lära sig något nytt och spännande. Även under kvällstid anordnas turer för att studera de många nattaktiva djuren som lever här. Närmare naturen än så kommer du inte.

Resorten, som är rökfri, består av 120 rum, sviter och villor. Det finns restaurang, bar, café, bastu, bibliotek, flera pooler och ett spa. Rummen har takfläkt. Sviterna och villorna har air condition. Villorna har fullt utrustade kök och balkong.

O’Reilly’s Rainforest Retreat ligger 120 km söder om Brisbane och 90 km väster om Gold Coast.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Stora Barriärrevet