08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

Lizard Island

Det här är det bästa Australien har att erbjuda! Många anser att Lizard Island är Stora barriärrevets vackraste ö, och det säger inte lite.

Dröm dig bort

Lizard Island Resort

Lizard Island Resort

Det här är det bästa Australien har att erbjuda! Njut av stillheten på en av de 24 orörda stränderna, upplev det azurblå vattnet som myllrar av liv eller luta dig tillbaka i solen vid poolkanten. Många anser att Lizard Island är Stora barriärrevets vackraste ö, och det säger inte lite.

Lizard Island Resort ligger på en annars öde ö och har bara plats för 80 gäster. Här kan ni förvänta er en helt fantastisk upplevelse, med utsökt service och måltider tillagade av några av Australiens bästa kockar. Resorten ligger naturskönt omgiven av vajande palmer och med utsikt över havet. Från Cairns tar det ca en timme att flyga till ön.

Ön är full med vackra papegojor och undulater, har 24 pudervita sandstränder och det mest turkosa vatten man kan drömma om. En av de mest storslagna upplevelserna för de flesta är att få simma tillsammans med de stora sköldpaddorna. Barriärrevet är en gåtfull och spännande värld där man kan snorkla i timmar och beundra krabbor, svamp, musslor, sjöstjärnor och alla färgsprakande och fascinerande fiskar.

Resorten har ett generöst aktivitetsutbud och instruktörerna står redo att hjälpa till. De flesta aktiviteter är naturligtvis knutna till havet, som snorkling, dykning, game fishing, water bikes och båtutflykter. Men ni kan även följa med på guidade vandringar, spela tennis, simma några längder i poolen eller njuta på resortens spa. På kvällen kan ni se solnedgången i fjärran medan ni väntar på ännu en utsökt måltid.

Priset inkluderar helpension. Inga barn under 13 år.

lizard island

Njut av stillheten på Lizard Island.

Dröm dig bort tilll Lizard Island

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Andrew

ANDREWS TIPS:

Prata med oss innan du bokar flygresa på nätet – det kan du spara mycket pengar på.