Lizard Island Resort

Det här är det bästa Australien har att erbjuda! Många anser att Lizard Island är Stora barriärrevets vackraste ö, och det säger inte lite.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > Lizard Island Resort
Karta - Lizard Island

Lizard Island Resort

Stora barriärrevet, Queensland

Året runt

Det här är det bästa Australien har att erbjuda! Njut av stillheten på en av de 24 orörda stränderna, upplev det azurblå vattnet som myllrar av liv eller luta dig tillbaka i solen vid poolkanten. Många anser att Lizard Island är Stora barriärrevets vackraste ö, och det säger inte lite.

Lizard Island Resort ligger på en annars öde ö och har bara plats för 80 gäster. Här kan ni förvänta er en helt fantastisk upplevelse, med utsökt service och måltider tillagade av några av Australiens bästa kockar. Resorten ligger naturskönt omgiven av vajande palmer och med utsikt över havet. Från Cairns tar det ca en timme att flyga till ön.

Ön är full med vackra papegojor och undulater, har 24 pudervita sandstränder och det mest turkosa vatten man kan drömma om. En av de mest storslagna upplevelserna för de flesta är att få simma tillsammans med de stora sköldpaddorna. Barriärrevet är en gåtfull och spännande värld där man kan snorkla i timmar och beundra krabbor, svamp, musslor, sjöstjärnor och alla färgsprakande och fascinerande fiskar.

Dröm dig bort till Lizard Island.

Resorten har ett generöst aktivitetsutbud och instruktörerna står redo att hjälpa till. De flesta aktiviteter är naturligtvis knutna till havet, som snorkling, dykning, game fishing, water bikes och båtutflykter. Men ni kan även följa med på guidade vandringar, spela tennis, simma några längder i poolen eller njuta på resortens spa. På kvällen kan ni se solnedgången i fjärran medan ni väntar på ännu en utsökt måltid.

Priset inkluderar helpension. Inga barn under 13 år.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell