08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

Lady Elliot Island Eco Resort

Längst söderut i Stora barriärrevet ligger Lady Elliot Island som många anser är den bäst bevarade delen av revet.

Dröm dig bort

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island Eco Resort

Längst söderut i Stora barriärrevet ligger Lady Elliot Island och hit bör man åka om man är ute efter en riktigt speciell upplevelse. Många anser att det här är den bäst bevarade delen av revet, med ett otroligt rikt liv av fisk och koraller.

För att ta sig till Lady Elliot Island måste man flyga – från Brisbane, Gold Coast, Bundaberg eller Hervey Bay. Den sistnämnda ligger närmast och härifrån tar det ca 50 minuter med ett litet flygplan. Flygturen är en fantastisk upplevelse i sig, då man flyger över korallrevet och de många små öarna. Landningsbanan sträcker sig från den ena sidan av ön till den andra, så Lady Elliot Island är med andra ord ingen stor ö. Något som gör vistelsen här till en ännu mer speciell upplevelse.

Lady Elliot Island Eco Resort håller en 3-stjärnig standard. Här finns olika rumstyper, från permanenta tält utan privat WC/dusch till tvårumslägenheter med air condition och plats för 4 personer. Vi rekommenderar att man gärna väljer en komfortabel övernattning, men för många är det att just sova i tält som bidrar till en ännu mer speciell vistelse.

Hursomhelst reser man inte till Lady Elliot Island för att tillbringa tid på rummet. Här är det utomhusaktiviteter som gäller. Hela ön är omgiven av korallrev och det är bara att ge sig ut i havet rätt från stranden för att bada, snorkla eller dyka. Det här är verkligen ett paradis för alla som älskar att vara i och under vattnet. Även de som inte är lika bekväma med cyklop och snorkel brukar ha svårt att slita sig från att betrakta det myllrande livet under ytan.

lady elliot island

Många anser att det här är den bäst bevarade delen av revet, med ett otroligt rikt liv av fisk och koraller.

Dröm dig bort till Lady Elliot Island

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Linda

LINDAS TIPS:

Att boka hela din resa hos samma arrangör gör att du står mycket starkare vid förseningar och andra oförutsedda händelser.