Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort är den perfekta utgångspunkten för att utforska K'gari (Fraser Island).

Foto: Kingfisher Bay Resort - K'gari

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > Kingfisher Bay Resort
Karta - K'gari (Fraser Island)

Kingfisher Bay Resort

K’gari (Fraser Island), Queensland

Året runt

Kingfisher Bay Resort är den perfekta utgångspunkten för att utforska den här fascinerande ön. Resorten är utformad i ett med naturen, och man kan lätt få syn på vilda djur och fåglar från verandan, poolen eller längs med gångvägarna mellan rummen.

Resorten erbjuder ett generöst program med aktiviteter och utflykter, som guidade fågelskådningsturer, fiske, uthyrning av 4WD, snorkling och båtutflykter. Annars kan du bara ta livet med ro och njuta vid resortens pool.

Oavsett vad du väljer att göra kommer vistelsen på Kingfisher Bay Resort bli en höjdpunkt på din resa “down under”. Att utforska lokala maträtter och traditioner är en stor del när man är på resande fot, och på Kingfisher Bay Resort lägger man stor vikt vid att introducera gästerna för mat och vin från Australien. I härliga miljöer kan man prova god mat och dryck, medan kökschefen, en parkvakt eller en vinexpert berättar mer om måltiden.

Resorten, som är rökfri, har 261 rum och villor. Alla rum och de flesta villorna har air condition. Villorna är privatägda, vilket betyder att möblering och inredning kan variera, men samtliga har kokmöjligheter. Det finns även tre restauranger på området, samt fyra barer, butik, utomhuspool och spa.

Dröm dig bort till Kingfisher Bay Resort.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Bedarra Island

Stora Barriärrevet