Heron Island Resort

En otroligt idyllisk resort som ligger på en korallö i Stora barriärrevet.

Foto: Tourism and Events Queensland

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > Heron Island Resort
Karta - Heron Island

Heron Island Resort

Heron Island, Queensland

Året runt

En otroligt idyllisk resort som ligger på en korallö i Stora barriärrevet. Här finns ett unikt marint djurliv, havssköldpaddor, valar och en rad fågelarter. Heron Island Resort är den enda resorten vid Stora barriärrevet som erbjuder alla typer av rum – från standardrum till förstklassiga sviter.

Heron Island ligger 72 km nordöst om Gladstone, och hit kommer du med båt eller helikopter. Här hittar du världsberömda sevärdheter och unika upplevelser som är exklusiva för resortens gäster. Heron Island är ett paradis för dykning och snorkling. Eftersom du redan befinner dig på revet behöver du inte ge dig ut på någon dagsutflykt, utan du kan dyka hur mycket du vill under dagen. De flesta dykspots ligger endast 15 minuter från stranden och om du snorklar är det bara att ta på sig utrustningen och simma ut från stranden.

Dröm dig bort till Heron Island Resort.

Heron Island har ett överraskande varierat djurliv med havssköldpaddor och många fågelarter. Under perioden oktober till mars kan du få uppleva havssköldpaddorna komma in för att lägga ägg på stranden eller få se tusentals små babysköldpaddor kravla mot havet. För barn mellan 7 och 12 år kan man ha skoj i Heron’s Junior Ranger program* (minst 3 deltagare). Och det är ingen vanlig barnklubb! Som Junior Ranger deltar barnen aktivt och har chans att vinna 15 färgglada märken. Under säsongen kan de även delta i ett forskningsprogram kring havssköldpaddorna och hjälpa till att märka de små babysköldpaddorna innan de sätter kurs mot havet. Promenader på revet och snorkling, märkning av havssköldpaddor, utforska stjärnhimlen och vara “pilot” på en helikopter – alla dessa härliga upplevelser är utformade för att skapa ett intresse kring att utforska naturen och värna om miljön.

På Heron Island Resort är frukost inkluderat i priset. Förutom den trevliga restaurangen har resorten en lounge och bar med en stor utomhusterrass. Under kvällen kan du njuta av underhållning i olika former, dansa till musiken eller bara luta dig tillbaka med en drink. I resortens stora konferensrum visas med jämna mellanrum de senaste biofilmerna eller dokumentärer om djur och natur. Resorten har även ett omfattande spa-utbud.

* Junior Ranger-programmet är utvecklat i samarbete med University of Queensland Research Station och Queensland Parks & Wildlife Service. För att delta betalar man en engångsavgift som går till the Queensland Turtle Conservation Program. Priset inkluderar alla aktiviteter, en arbetsbok samt märken. Varje aktivitet varar från 30 minuter till 2 timmar och det är flera aktiviteter per dag, inklusive pauser.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell