Search
Generic filters
Välj en sida

Bedarra Island Resort

Precis utanför kusten vid Mission Beach ligger praktfulla Bedarra Island Resort, ca två timmar med bil från Cairns. Ön består av idylliska stränder och 45 hektar tropisk skog med Stora Barriärrevet som närmaste granne.

Dröm dig bort

Bedarra Island Resort

Bedarra Island Resort

Precis utanför kusten vid Mission Beach ligger praktfulla Bedarra Island Resort, ca två timmar med bil från Cairns. Ön består av idylliska stränder och 45 hektar tropisk skog med Stora Barriärrevet som närmaste granne. Vistelsen inkluderar både måltider och en rad spännande aktiviteter.

Här kan man njuta av livet på stranden i idylliska och avkopplande omgivningar, om man så önskar med spa och massage. Eller ta del av de många aktiviteter som ingår i vistelsen; snorkla bland färgsprakande fiskar och koraller, testa fiskelyckan, paddla kajak, gå en tur i regnskogen, för att nämna några.

För de mest äventyrslystna kan det även arrangeras djuphavsfiske från båt och dykning med full dykutrustning.

Resorten har totalrenoverats de sista åren och inriktar sig på hållbarhet och barfotalyx. Kapaciteten är reducerad från 32 till 20 gäster fördelat på 10 boenheter. Restaurangen har en meny som varierar med tillgången av lokala råvaror och köket gör allt för att uppfylla gästernas middagsönskningar, oavsett om det är behov av en picknick korg till en dagsutflykt eller romantisk gourmetmiddag för två med stearinljus.

lizard island

Njut av stillheten på Bedarra Island.

Dröm dig bort tilll Bedarra Island

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30