Bedarra Island Resort

Precis utanför kusten vid Mission Beach ligger praktfulla Bedarra Island Resort, med Stora Barriärrevet som närmaste granne.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i Queensland > Bedarra Island Resort
Karta - Mission Beach

Bedarra Island Resort

Bedarra Island, Queensland

Året runt

Precis utanför kusten vid Mission Beach ligger praktfulla Bedarra Island Resort, ca två timmar med bil från Cairns. Ön består av idylliska stränder och 45 hektar tropisk skog med Stora Barriärrevet som närmaste granne. Vistelsen inkluderar både måltider och en rad spännande aktiviteter.

Här kan man njuta av livet på stranden i idylliska och avkopplande omgivningar, om man så önskar med spa och massage. Eller ta del av de många aktiviteter som ingår i vistelsen; snorkla bland färgsprakande fiskar och koraller, testa fiskelyckan, paddla kajak, gå en tur i regnskogen, för att nämna några.

För de mest äventyrslystna kan det även arrangeras djuphavsfiske från båt och dykning med full dykutrustning.

Resorten har totalrenoverats de sista åren och inriktar sig på hållbarhet och barfotalyx. Kapaciteten är reducerad från 32 till 20 gäster fördelat på 10 boenheter. Restaurangen har en meny som varierar med tillgången av lokala råvaror och köket gör allt för att uppfylla gästernas middagsönskningar, oavsett om det är behov av en picknick korg till en dagsutflykt eller romantisk gourmetmiddag för två med stearinljus.

Dröm dig bort till Bedarra Island.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Whitsunday Islands