Search
Generic filters
Välj en sida

Bamurru Plains

Bamurru Plains erbjuder vildmarksupplevelser utöver det vanliga i ett av Australiens mest fascinerande landskap.

Dröm dig bort

Bamurru Plains

Bamurru Plains

Bamurru Plains erbjuder vildmarksupplevelser utöver det vanliga i ett av Australiens mest fascinerande landskap. Den här lyxcampen hittar du i Kakadu nationalpark i Australiens Northern Territory.

Kakadu National Park är Australiens största nationalpark. Precis i närheten hittar vi aboriginernas land, Arnhem Land. Det här området bjuder på både rik natur och rik historia, och det finns inget bättre sätt att utforska landskapet än att övernatta i en camp ute i naturen.

Men Bamurru Plains är ingen vanlig camp, här snackar vi “Wild Bush Luxury”. På campen finns det ingen tv och minibar, men komforten och standarden på de 10 lodger campen består av gör att gästerna får uppleva det fantastiska landskapet och atmosfären med en exklusiv elegans. Maten och vinet som serveras är även det av det extraordinära slaget, och alla upplevelser är utformade för att passa perfekt med naturen runtomkring.

Hotellet erbjuder ett brett spektrum av aktiviteter, som turer på floden där man kan få se krokodiler, fisketurer, fyrhjulssafari, helikopterturer och utflykter till aboriginernas klippkonst i Arnhem Land.

Det 300 km² stora området runt Bamurru Plans är exklusivt för campens gäster, vilket ger en lugn och exotisk outbackupplevelse utan dess like!

Bamurru Plains.

Vad sägs om en fisketur i vildmarken?

Dröm dig bort till Bamurru Plains

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30