Bamurru Plains

Bamurru Plains erbjuder vildmarksupplevelser utöver det vanliga i ett av Australiens mest fascinerande landskap.

.

Karta - Kakadu National Park

Bamurru Plains

Kakadu, Northern Territory

Mars – oktober

Bamurru Plains erbjuder vildmarksupplevelser utöver det vanliga i ett av Australiens mest fascinerande landskap. Den här lyxcampen hittar du i Kakadu nationalpark i Australiens Northern Territory.

Kakadu National Park är Australiens största nationalpark. Precis i närheten hittar vi aboriginernas land, Arnhem Land. Det här området bjuder på både rik natur och rik historia, och det finns inget bättre sätt att utforska landskapet än att övernatta i en camp ute i naturen.

Men Bamurru Plains är ingen vanlig camp, här snackar vi “Wild Bush Luxury”. På campen finns det ingen tv och minibar, men komforten och standarden på de 10 lodger campen består av gör att gästerna får uppleva det fantastiska landskapet och atmosfären med en exklusiv elegans. Maten och vinet som serveras är även det av det extraordinära slaget, och alla upplevelser är utformade för att passa perfekt med naturen runtomkring.

Dröm dig bort till Bamurru Plains.

Hotellet erbjuder ett brett spektrum av aktiviteter, som turer på floden där man kan få se krokodiler, fisketurer, fyrhjulssafari, helikopterturer och utflykter till aboriginernas klippkonst i Arnhem Land.

Det 300 km² stora området runt Bamurru Plans är exklusivt för campens gäster, vilket ger en lugn och exotisk outbackupplevelse utan dess like!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Kangaroo Island

Adelaide Hills