The Boatshed

Endast 35 minuter med färja från Auckland, på ön Waiheke, ligger den här lilla boutiquehotell-pärlan.

.

Karta - Auckland

The Boatshed

Waiheke, Auckland, Nordön

Året runt

Få en offert

Endast 35 minuter med färja från Auckland, på ön Waiheke, ligger den här lilla boutiquehotell-pärlan. Ön sjuder av en härligt bohemisk atmosfär, och här hittar du fantastiska stränder, vingårdar, vandringsleder längs med kusten och restauranger. Ge dig själv några dagar här med total avkoppling.

Waiheke kan du nå med båt, flyg och helikopter. Oavsett färdsätt finns det inget som kan mäta sig med att komma fram till ön, som har sin helt egna opolerade charm.

The Boatshed ligger perfekt till vid den vackra stranden Oneroa Beach. Hotellet har ägts av samma familj i 35 år och det är nu generation nummer 2 som driver stället. Elegant boende med fokus på design och service är vad som kännetecknar the Boatshed, som består av 11 rum med utsikt över hamnen. Det stora vita trähuset omges av en härlig trädgård där du kan koppla av eller njuta av en god måltid.

Här kommer du med all säkerhet att trivas om du vill göra så lite som möjligt, koppla av med en god bok, njuta av en lång frukost eller skämma bor dig själv med en härlig massage. Men om du ändå är ute efter lite aktiviteter finns det möjlighet att hyra kajak, göra längre vandringar längs med kusten och följa med på vinprovning på en av traktens vingårdar.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell på Nordön