Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa är en av Australiens finaste resorter med ett perfekt läge i den spektakulära bergskedjan Blue Mountains.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i New South Wales > Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa
Kart - Blue Mountains

OBS! Tyvärr är resortet stängt från 9 juni 2023 på obestämd tid.

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa 

Blue Mountains, New South Wales

Året runt

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa är en av Australiens finaste resorter med ett perfekt läge i den spektakulära bergskedjan Blue Mountains, en dryg timmes bilfärd från Sydney. Naturen är fantastisk och utsikten över nationalparken från de många utsiktsplatserna bara måste upplevas.

Bortsett från några få nakna klippor är Blue Mountains täckt av skog. Att de inte heter “gröna bergen” beror på att oljan i eukalyptusträden ger bergssidorna ett blåaktigt skimmer, samtidigt som solen får oljan att förångas i ett blåaktigt dis.

Wolgan Valley Resort & Spa ligger mitt i detta fantastiska landskap, och man lägger extra stor vikt vid en miljövänlig profil. Allt på och kring resorten osar av kvalitet – en vistelse här är en mycket speciell upplevelse som blir ett minne för livet. Som en avspegling av miljöprofilen står berget i fokus med naturnära aktiviteter. Man kan välja mellan vandringar, hästridning och safari. Resorten erbjuder även ett omfattande spa med avkopplande spabehandlingar.

Dröm dig bort till Emirates One&Only Wolgan Valley.

Även om Blue Mountains inte ligger så långt från storstaden Sydney kommer man nära inpå naturen och det unika djurlivet. Kängurur och wallabies är man så gott som garanterad att få uppleva, precis som de många och färgglada fågelarterna som finns i området. Vi rekommenderar varmt att ta en tur på egen hand för att upptäcka nationalparkens många underverk på nära håll.

Med en gedigen meny, egen vinkällare och fokus på lokala råvaror, upptäcker du snart att måltiderna är en viktig del av upplevelsen på Wolgan Valley Resort & Spa. Menyn skapas utifrån vad som finns tillgängligt beroende på säsong, ekologisk skörd och lokalt utbud. Specialiteterna består av känguru, frigående grisar och ostron från Coffin Bay, samt en rad lokalproducerade ostar.

Alla måltider (inkl. dryck) är inkluderade, samt två aktiviteter per dag.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Lord Howe Island

Pretty Beach