Pretty Beach House

Pretty Beach House erbjuder avslappnad lyx och elegans för alla som drömmer om att dra sig undan i ett privat semesterparadis.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i New South Wales > Pretty Beach House
Kart - Pretty Beach House

Pretty Beach House

Pretty Beach, New South Wales

Året runt

Pretty Beach House erbjuder avslappnad lyx och elegans för alla som drömmer om att dra sig undan i ett privat semesterparadis. Den här vackra platsen ligger inte långt från världsmetropolen Sydney, endast 1,5 timme med bil eller 20 minuter med segelflyg/helikopter.

Du hittar Pretty Beach House i hjärtat av New South Wales Bouddi National Park, beläget högt över Pretty Beach som är precis lika fin som namnet antyder.

Här får du en härlig kombination av intimitet och stillhet, och servicen är avspänd och personlig. Det finns endast plats för åtta gäster fördelat på fyra lyxiga paviljonger. Alla med egna sittgrupper, stor uteplats och uppvärmd utomhuspool.

Dröm dig bort till Pretty Beach House.

Det finns mycket att göra ute i den vackra naturen. I området finns flera kust- och naturstigar och Pretty Beach House har en egen båt som tar med gästerna ut på en fisketur eller picknick. Det är även möjligt att njuta av en god middag ombord på båten. Annars serveras middagen i den fina matsalen eller ute vid poolkanten.

Pretty Beach House handlar först och främst om att koppla av i harmoniska omgivningar. Ge dig själv tid att njuta av en spabehandling och beundra utsikten med ett glas champagne i handen!

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30