Search
Generic filters
Välj en sida

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney är ett fashionabelt hotell med den kanske allra bästa utsikten i hela Sydney.

Dröm dig bort

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney är ett fashionabelt hotell med den kanske allra bästa utsikten i hela Sydney. Från hotellet ser du både det berömda operahuset och Sydney Harbour.

Park Hyatt Sydney ligger längst ut i Sydney Harbour, mellan Harbour Bridge och operahuset, i den vibrerande stadsdelen Rock Village. Här myllrar det av mysiga kullerstensgator, caféer, gallerier, museer och lyxbutiker.

Hotellet har en uppvärmd pool på taket och erbjuder rogivande behandlingar i sitt spa. En perfekt avkoppling efter några dagar med sightseeing i en av världens mest spännande storstäder.

På hotellet hittar du även en elegant restaurang där du kan njuta av mat och vin i världsklass, medan du beundrar utsikten mot operahuset.

Rummen är vackert möblerade och har glasdörrar från golv till tak, som leder dig ut till din egna privata balkong. Hur härligt är det inte att vakna upp med panoramautsikt över Sydneys vackra hamn?

Park Hyatt Sydney.

Utsikten från Park Hyatt är utan tvekan en av de bättre i Sydney.

Dröm dig bort tilll Park Hyatt Sydney

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Stefan

STEFANS TIPS:

Trött på standardiserade paketresor? Vi skräddarsyr resan utifrån dina behov, önskemål och intressen. Tillsammans skapar vi den perfekta resan.