Four Seasons Sydney

Four Seasons Hotel i Sydney blir ständigt korat till ett av världens bästa hotell.

.

Hem > Unika hotell > Hotell i New South Wales > Four Seasons Sydney
Kart - Sydney

Four Seasons Sydney

Sydney, New South Wales

Året runt

Four Seasons Hotel i Sydney blir ständigt korat till ett av världens bästa hotell. Det här hotellet i det historiska området The Rocks har kanske det allra bästa läget i Sydney. Utsikten över hamnen är fantastisk och det myllrar av butiker och caféer i närheten. Det är gångavstånd till Circular Quay, Operahuset och flera av Sydneys andra sevärdheter.

Det Sydney-baserade företaget Joseph Pang Design Consultants stod i spetsen för rummens stora ansiktslyft. Textilier och väggdekorationer går i en palett av blekgröna och bronsiga toner. Möblerna är en eklektisk blandning av modernt och klassiskt. Den nya vackra interiören utstrålar ett lyxigt “home away from home” med fördelen att ha en utsikt i världsklass över Sydney Harbour.

Rummen är elegant inredda i varma toner som går fint ihop med möblerna i mörkt träslag. Badrummen i alla rum och sviter är lyxigt utformade i italiensk marmor och kalksten. Hotellets Premier Rooms, som är hörnrum med möjlighet att välja utsikt mot Harbour Bridge, Operahuset och Sydneys skyline, är elegant inredda i en modern stil med en varm och sofistikerad färgpalett.

Dröm dig bort till Four Seasons Hotel Sydney.

Med nyrenoverade rum och sviter, och inte minst Four Seasons legendariska service, väntar en unik storstadsupplevelse. Med ett suveränt läge i The Rocks – med vykortslik utsikt över hamnen – kan du inte annat än att njuta av den makalösa upplevelsen.

Hotellet har 531 elegant inredda rum i olika kategorier, air condition, stor lobby, utomhuspool och gym, restaurang och bar.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Jervis Bay

Lord Howe Island