Search
Generic filters
Välj en sida

Capella Lodge

Capella Lodge ligger på den avskilda södra delen av världsarvslistade Lord Howe Island i New South Wales.
Dröm dig bort

Capella Lodge

Capella Lodge

Capella Lodge ligger på den avskilda södra delen av världsarvslistade Lord Howe Island i New South Wales. Med sin spektakulära och vackra utsikt mot havet, lagunen och bergen är Capella Lodge mycket omtyckt av gäster som är ute efter en elegant och sofistikerad resort.

Med endast 9 sviter som är individuellt inredda i en modern strandstil, personlig service och god mat, blir den här vistelsen en unik och exklusiv Lord Howe-upplevelse.

Priset inkluderar frukost, middag och transfer till och från flygplatsen. Ta del av några av de många aktiviteterna, från avkopplande behandlingar på Capella Spa till att utforska öns berömda berg Gower & Lidgbird och snorkla eller dyka i världens sydligaste korallrev.

Andra populära aktiviteter på ön är att handmata fiskar vid Ned’s Beach, vindsurfa, fiska och göra båtutflykter. På ön finns även en golfbana som hälsar besökare välkomna.

Capella Lodge ligger 4 km från Lord Howe Islands huvudort och har 9 sviter i olika storlekar, air condition, bar, restaurang, pool, cykeluthyrning och spa.

Lord Howe Island ligger 700 km nordöst om Sydney och sydöst om Brisbane. Hit kommer man med flyg från båda städerna och flygtiden är under 2 timmar.

capella lodge

Lord Howe Island är en unik och naturskön ö.

Dröm dig bort till Capella Lodge

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-676 97 90

Mån-Fre 08.30 - 16.30

jenny_030419

JENNYS TIPS:

Om du reser med oss har du kontakt med en och samma resespecialist, som känner till både din resplan och dina önskemål för resan. Det gör det enklare att få en optimal resa.