Capella Lodge

Capella Lodge ligger på den avskilda södra delen av världsarvslistade Lord Howe Island i New South Wales.

.

Kart - Capella Lodge

Capella Lodge

Lord Howe Island, New South Wales

Året runt

Capella Lodge ligger på den avskilda södra delen av världsarvslistade Lord Howe Island i New South Wales. Med sin spektakulära och vackra utsikt mot havet, lagunen och bergen är Capella Lodge mycket omtyckt av gäster som är ute efter en elegant och sofistikerad resort.

Med endast 9 sviter som är individuellt inredda i en modern strandstil, personlig service och god mat, blir den här vistelsen en unik och exklusiv Lord Howe-upplevelse.

Priset inkluderar frukost, middag och transfer till och från flygplatsen. Ta del av några av de många aktiviteterna, från avkopplande behandlingar på Capella Spa till att utforska öns berömda berg Gower & Lidgbird och snorkla eller dyka i världens sydligaste korallrev.

Dröm dig bort till Capella Lodge.

Andra populära aktiviteter på ön är att handmata fiskar vid Ned’s Beach, vindsurfa, fiska och göra båtutflykter. På ön finns även en golfbana som hälsar besökare välkomna.

Capella Lodge ligger 4 km från Lord Howe Islands huvudort och har 9 sviter i olika storlekar, air condition, bar, restaurang, pool, cykeluthyrning och spa.

Lord Howe Island ligger 700 km nordöst om Sydney och sydöst om Brisbane. Hit kommer man med flyg från båda städerna och flygtiden är under 2 timmar.

Bildgalleri

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Fler unika hotell

Jervis Bay

Pretty Beach