Bröllop och romantik

Foto: qualia

Hem > Teman och intressen > Bröllop och romantik

Bröllop och romantik

Av alla resor man gör i livet så är bröllopsresan den mest speciella. Då vill man slippa trängseln på stranden och gatan och istället uppleva allt det vackra och spännande tillsammans i lugn och ro.

Det finns knappast något ställe som passar bättre för en romantisk bröllopsresa än Australien. För ett nygift par är listan över vad man kan göra på Australien nästan oändlig – uppleva storstadens stoj och charm, simma hand i hand över stora barriärrevet, se det unika djurlivet på nära håll eller bara slappa på stranden.

Tänk att kunna sitta med din käraste på en strand i Australien och äta en romantisk middag med havets brus och palmernas sus som ända sällskap och med den glödande solnedgången helt för er själva. Vi har avtal med en hel rad resorter och turoperatörer som gör allt för den som vill uppleva drömmen om en romantisk bröllopsresa i Australien!

Bröllop i Australien

Drömmer ni om ett bröllop på en strand i Australien? Det är varken dyrt eller svårt. Låt oss hjälpa er med att arrangera ett äventyrsbröllop i vackra omgivningar.

Fler och fler väljer att ge sig ut i världen och avge sina äktenskapslöften och ett mer speciellt ställe än Australien får man leta länge efter. Ett bröllop här blir en upplevelse och ett minne för livet. Vi kan hjälpa till med att arrangera hela vigseln för er, kanske med hjälp av Svenska Kyrkan i Australien. Resorterna har även dem specialpaket till alla brudpar med sviter för nygifta som vill vara för sig själva.

Här har vi satt ihop några konkreta förslag på bröllopsresor.

Reseförslag

Nya Zeeland

17 dagar

Från 187 900 kr

Australien

16 dagar

Från 170 900 kr

Kombinationsresa

22 dagar

Från 83 900 kr

Australien

14 dagar

Från 157 000 kr

Australien

15 dagar

Från 149 900 kr

Kombinationsresa

21 dagar

Från 217 900 kr

Katalog för bröllopsresor

Katalog för bröllopsresor

Av alla resor i livet är bröllopsresan mycket speciell, och vi upplever att fler och fler kontaktar oss då de vill ha en romantisk bröllopsresa till någon av öarna i Söderhavet eller til Australien. Vi har därför tagit fram en egen katalog som endast fokuserar på bröllopsresor till Australien, Fiji, Cooköarna, Tahiti och Nya Kaledonien.

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA