Search
Generic filters
Välj en sida

Våra resor

Våra resor till Australien och Nya Zeeland

Lite extra lyx under semestern?

Bo på någon av Australien och Nya Zeelands mest unika och luxuösa resorter.

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney är ett fashionabelt hotell med den kanske allra bästa utsikten i hela Sydney. Från hotellet ser du både det berömda operahuset och Sydney Harbour.

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en lyxcamp belägen precis där vildmarken möter korallrevet allra längst ut på Australiens västkust. Sal Salis miljövänliga synsätt garanterar att du som gäst har en minimal inverkan på de naturliga omgivningarna.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Det här prisbelönta boendet består av 5 lyxvillor med fantastisk utsikt över spektakulära Bay of Islands. Varje villa har en egen stor tomt, så det finns gott om möjligheter att njuta i avskildhet.

The Louise

The Louise

Den 5-stjärniga resorten The Louise är Barossa Valleys mest eleganta boende. Här ligger även Appellation, en av Australiens allra bästa restauranger.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge är en fantastisk lodge och det bästa vi kan erbjuda när det kommer till resorter i regnskogen. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiska regnskogen vid Mossman Gorge, precis norr om Port Douglas.

The Boatshed

The Boatshed

Endast 35 minuter med färja från Auckland, på ön Waiheke, ligger den här lilla boutiquehotell-pärlan. Ön sjuder av en härligt bohemisk atmosfär, och här hittar du fantastiska stränder, vingårdar, vandringsleder längs med kusten och restauranger.

Börja planera din drömresa