Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Bröllopsresa, tidernas drömresa eller en present till någon som har allt?

Foto: orpheus26 - stock.adobe.com

Hem > Reseförslag > Kombinationsresor > Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Reseförslag

Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Resruta - Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Höjdpunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore

Antal dagar

21 dagar

Avresa

Året runt

Reseform

Resa på egen hand

Pris

Från 217 900 kr per person när två reser tillsammans

Bröllopsresa, tidernas drömresa eller en present till någon som har allt? Detta reseförslag uppfyller alla förväntningar om upplevelser, lyx och komfort.

Samtliga flygningar sker i Business Class och hotell och utflykter under resan är noga kvalitetssäkrade för att skapa en minnesvärd reseupplevelse.

Ombord på Singapore Airlines Business Class kan du göra om det rymliga flygsätet till en säng om du vill sova, eller luta dig behagligt tillbaka och njuta av god mat, personlig service och ett imponerande underhållningsutbud. Med konceptet ”Book the Cook” är middagen garanterat en höjdpunkt – vi rekommenderar signaturrätten Lobster Thermidor. Här kan du läsa mer om kabinklasser och förfriskningar hos prisbelönta Singapore Airlines.

Adelaide.
Adelaide.
Foto: Kwest – stock.adobe.com

Adelaide med omgivningar – 3 nätter

Adelaide på Australiens sydkust är en stad som är lätt att tycka om. Matkulturen och de bästa restaurangerna är på nivå med det man hittar i Sydney och Melbourne. Konstnärer av alla de slag lockas till staden och ger den ett rikt kulturutbud. Och skulle man få nog av gallerier och museum är avståndet till vackra stränder och den botaniska trädgården inte långt.

Ni bor på ansenliga och exklusiva Mayfair Hotel, endast 100 meter från parkområdena som utgör hjärtat av Adelaides centrum.

Den sista dagen i Adelaide tillbringar ni i vindistriktet Barossa Valley, som ligger en dryg timmes resa utanför staden. Här kommer den erfarna guiden/chauffören att skräddarsy dagens program efter deltagarnas önskemål. Förutom vinprovningen finns tid att äta en gourmetlunch och smaka på lokalproducerad ost och bakverk.

Kangaroo Island.
Kangaroo Island är en av de bästa platserna för att utforska djurlivet i Australien. 
Foto: Tourism Australia

Kangaroo Island – 2 nätter

Från Adelaide fortsätter resan med flyg till fantastiska Kangaroo Island. Här bor det inte så många människor men väldigt många kängurur och koalor. Ön omtalas ofta som en enda stor djurpark utan staket. De vilda djuren är inte farliga för människor, och de har heller aldrig jagats som många vilda djur på andra platser. Det gör dem nyfikna och orädda i mötet med lika nyfikna besökare.

Ni bor två nätter på fantastiska Southern Ocean Lodge, en prisbelönt lodge som också är en av Australiens bästa. Från Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt över det mäktiga havet, de vita stränderna och det vackra landskapet på Kangaroo Island, ofta kallad Australiens Galapagos. Här visas naturen och det rika djurlivet på ett fantastiskt sätt. 

I vistelsen på Southern Ocean Lodge ingår alla måltider och alla drycker, inklusive premiumviner och gratis minibar. Förutom utsökta mat- och vinupplevelser ingår även guidade turer så att du kan uppleva mer av vad Kangaroo Island har att erbjuda. Besök Flinders Chase National Park, där Admirals Arch och Remarkable Rocks är några av höjdpunkterna samt djurlivet. 

Sydney.
Foto: Tourism Australia

Sydney – 4 nätter

Tillbaka i Adelaide flyger ni vidare till Sydney. Här väntar fyra nätter på det 5-stjärniga hotellet Four Seasons Hotel. Ni bor mitt i händelsernas centrum med fantastisk utsikt över hamnområdet med Harbour Bridge och operahuset.

Den första hela dagen i Sydney blir det sightseeing. Dagsturen Tastes of Local Paradise tar er med till spännande platser i centrum och vackra stränder norr om Sydney. Dagen innehåller lunch på en restaurang, och senare ett besök på ett bryggeri. Dagen avslutas med ett stopp vid Manly Beach innan du återvänder till hotellet.

De två nästkommande dagarna är fria för egna aktiviteter i denna fantastiska stad som aldrig står stilla. För den som har sett på Masterchef Australia finns anledning att besöka någon av restaurangerna som drivs av världens allra bästa och mest erkända kockar. Vill man se mer av djurlivet på nära håll kan Sydney Aquarium rekommenderas, gärna i kombination med en kort båtresa över hamnen till Taronga Zoo.

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort på Fiji.
Foto: Hamilton Lund

Fiji/Malolo – 7 nätter

Från den energiska metropolen Sydney är kontrasten stor till nästa destination, Stilla havsparadiset Fiji. Ni landar på Nadi Airport och flyger sedan vidare i helikopter till ön Malolo där ni bor på den prisbelönta Likuliku Lagoon Resort. En mer romantisk och avkopplande plats i världen får man leta efter. Kritvita stränder möter turkosblått vatten i lagunen. Omgivningarna är idylliska och lokalbefolkningens gästfrihet är i en klass för sig.

Resorten tar emot maximalt 45 gäster åt gången – här föregår allt i ett lugnt tempo utan kö eller trängsel. Stugorna på stranden är i stor grad byggda efter traditionella traditioner, kombinerat med modern lyx och en egen liten pool på markterrassen.

Detta är otvivelaktigt en plats där det att göra ingenting kan vara det bästa sättet att tillbringa dagen på. Alternativt finns det spännande utflykter att välja mellan. Utforska ön med kajak och vattenskoter, eller följ med på fisketur efter tonfisk. Under vattnet väntar en färgsprakande värld av fiskar och blötdjur. Oavsett om man är en erfaren dykare eller bara vill snorkla på egen hand bjuder det marina livet på en oförglömlig upplevelse. Merparten av korallerna och fiskarna håller till precis under vattenytan, så man kommer långt med cyklop och snorkel.

Gardens by the Bay i Singapore.
Gardens by the Bay i Singapore.
Foto: Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore – 2 nätter

Helikoptern tar er tillbaka till Nadi på huvudön och därifrån tar Singapore Airlines rymliga Airbus 330 er till Singapore. Hemresan till Stockholm inleds med två nätter på Capella (5-stjärnigt hotell) i Singapore. Ni har en hel dag i Singapore för sightseeing eller avkoppling. Näst sista flygningen är till Köpenhamn med Singapore Airlines, innan sista sträckan Köpenhamn–Stockholm är med SAS.

Pris

Paket 1

Kontakta oss för pris

Ekonomiklass på flyg

Pris per person när två reser tillsammans

Få en offert

Paket 2

Från 217 900 kr

Business Class på flyg

Pris per person när två reser tillsammans

Få en offert

Paket 3

Kontakta oss för pris

First Class på flyg

Pris per person när två reser tillsammans

Få en offert

Resfakta

Avreseort

Stockholm.

Höjdpunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.

Priset inkluderar

 • Flyg Stockholm–Adelaide//Fiji–Singapore–Stockholm med Singapore Airlines i Business Class
 • Flyg Adelaide–Sydney–Fiji med Qantas i Business Class
 • Flyg Adelaide-Kangaroo Island t/r med Qantas i Ekonomiklass
 • 3 nätter på Mayfair Hotell i Adelaide
 • Best of Barossa
 • 2 nätter på Southern Ocean Lodge inkl. helpension, utflykter och transfer till/från flygplats
 • 4 nätter på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Dagstur i Sydney: Tastes of Local Paradise – Luxury Diamond
 • Helikoptertransfer Nadi Airport–Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 nätter på Likuliku Lagoon Resort på Fiji
 • 2 nätter på Capella Singapore
 • Alla transfers
 • Turistvisum till Australien

Priset inkluderar inte

 • Avbokningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i resplanen
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Övrig information

Resan kan förlängas och utvidgas. Kontakta oss för information angående avresa från andra flygplatser.

Turkod

64443

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Se även

Jorden runt

117 dagar

Från 211 500 kr

Jorden runt

27 dagar

Från 88 500 kr