Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Bröllopsresa, tidernas drömresa eller en present till någon som har allt?

Foto: orpheus26 - stock.adobe.com

Hem > Reseförslag > Reseförslag jorden runt > Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore
Resruta - Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Klicka på kartan för större format.

Exklusiv drömresa till Australien, Fiji och Singapore

Reseförslag

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore

21 dagar

Året runt

Resa på egen hand

Från 157 000 kr per person när två reser tillsammans

Resfakta

Bröllopsresa, tidernas drömresa eller en present till någon som har allt? Detta reseförslag uppfyller alla förväntningar om upplevelser, lyx och komfort.

Samtliga flygningar sker i Business Class och hotell och utflykter under resan är noga kvalitetssäkrade för att skapa en minnesvärd reseupplevelse.

Ombord på Singapore Airlines Business Class kan du göra om det rymliga flygsätet till en säng om du vill sova, eller luta dig behagligt tillbaka och njuta av god mat, personlig service och ett imponerande underhållningsutbud. Med konceptet ”Book the Cook” är middagen garanterat en höjdpunkt – vi rekommenderar signaturrätten Lobster Thermidor. Här kan du läsa mer om kabinklasser och förfriskningar hos prisbelönta Singapore Airlines.

Adelaide.
Adelaide.
Foto: Kwest – stock.adobe.com

Adelaide med omgivningar – 3 nätter

Adelaide på Australiens sydkust är en stad som är lätt att tycka om. Matkulturen och de bästa restaurangerna är på nivå med det man hittar i Sydney och Melbourne. Konstnärer av alla de slag lockas till staden och ger den ett rikt kulturutbud. Och skulle man få nog av gallerier och museum är avståndet till vackra stränder och den botaniska trädgården inte långt.

Ni bor på ansenliga och exklusiva Mayfair Hotel, endast 100 meter från parkområdena som utgör hjärtat av Adelaides centrum.

Den sista dagen i Adelaide tillbringar ni i vindistriktet Barossa Valley, som ligger en dryg timmes resa utanför staden. Här kommer den erfarna guiden/chauffören att skräddarsy dagens program efter deltagarnas önskemål. Förutom vinprovningen finns tid att äta en gourmetlunch och smaka på lokalproducerad ost och bakverk.

Kangaroo Island.
Kangaroo Island är en av de bästa platserna för att utforska djurlivet i Australien. 
Foto: Tourism Australia

Kangaroo Island – 2 nätter

Från Adelaide fortsätter resan med flyg till fantastiska Kangaroo Island. Här bor det inte så många människor men väldigt många kängurur och koalor. Ön omtalas ofta som en enda stor djurpark utan staket. De vilda djuren är inte farliga för människor, och de har heller aldrig jagats som många vilda djur på andra platser. Det gör dem nyfikna och orädda i mötet med lika nyfikna besökare.

Övernattningen är på Stranraer Homestead. Resorten är renoverad invändigt för att möta dagens standard, men arkitekten har bevarat den autentiska särprägeln från 20-talet. Det är en familjeägd resort som bjuder på personlig service och en avslappnad atmosfär med bl.a öppen spis i de gemensamma områdena. Köket håller hög klass och serverar gästerna det bästa av säsongens varor.

Under vistelsen här finns det gott om tid att studera och observera de fascinerande djuren.
Dag två på ön inkluderar en utflykt till Flinders Chase med en guidad rundtur i små grupper, picknicklunch samt middag. Räkna med att få se tre olika känguruarter, förutom djurarter som näbbdjur, koala, säl, echidna och ödlor.

Sydney.
Foto: Tourism Australia

Sydney – 4 nätter

Tillbaka i Adelaide flyger ni vidare till Sydney. Här väntar fyra nätter på det 5-stjärniga hotellet Four Seasons Hotel. Ni bor mitt i händelsernas centrum med fantastisk utsikt över hamnområdet med Harbour Bridge och operahuset.

Den första hela dagen i Sydney blir det sightseeing. Sydney Deluxe City and Harbour Dining Experience tar er med till spännande platser både i centrum och omkringliggande sevärdheter som Bondi Beach och utsiktspunkten Dover Heights. Senare på eftermiddagen går ni ombord på en lyxig sightseeingbåt och njuter av bubblande drinkar och utsikt över Sydneys hamnområde. Båten fortsätter sedan till en strandrestaurang där ni äter en bättre middag. Desserten avnjuts ombord på båten på väg tillbaka igen, denna gång ser man operan och hamnen i solnedgång.

De två nästkommande dagarna är fria för egna aktiviteter i denna fantastiska stad som aldrig står stilla. För den som har sett på Masterchef Australia finns anledning att besöka någon av restaurangerna som drivs av världens allra bästa och mest erkända kockar. Vill man se mer av djurlivet på nära håll kan Sydney Aquarium rekommenderas, gärna i kombination med en kort båtresa över hamnen till Taronga Zoo.

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort på Fiji.
Foto: Hamilton Lund

Fiji/Malolo – 7 nätter

Från den energiska metropolen Sydney är kontrasten stor till nästa destination, Stilla havsparadiset Fiji. Ni landar på Nadi Airport och flyger sedan vidare i helikopter till ön Malolo där ni bor på den prisbelönta Likuliku Lagoon Resort. En mer romantisk och avkopplande plats i världen får man leta efter. Kritvita stränder möter turkosblått vatten i lagunen. Omgivningarna är idylliska och lokalbefolkningens gästfrihet är i en klass för sig.

Resorten tar emot maximalt 45 gäster åt gången – här föregår allt i ett lugnt tempo utan kö eller trängsel. Stugorna på stranden är i stor grad byggda efter traditionella traditioner, kombinerat med modern lyx och en egen liten pool på markterrassen.

Detta är otvivelaktigt en plats där det att göra ingenting kan vara det bästa sättet att tillbringa dagen på. Alternativt finns det spännande utflykter att välja mellan. Utforska ön med kajak och vattenskoter, eller följ med på fisketur efter tonfisk. Under vattnet väntar en färgsprakande värld av fiskar och blötdjur. Oavsett om man är en erfaren dykare eller bara vill snorkla på egen hand bjuder det marina livet på en oförglömlig upplevelse. Merparten av korallerna och fiskarna håller till precis under vattenytan, så man kommer långt med cyklop och snorkel.

Gardens by the Bay i Singapore.
Gardens by the Bay i Singapore.
Foto: Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore – 2 nätter

Helikoptern tar er tillbaka till Nadi på huvudön och därifrån tar Singapore Airlines rymliga Airbus 330 er till Singapore. Hemresan till Stockholm inleds med två nätter på ett 5-stjärnigt hotell i Singapore. Ni har en hel dag i Singapore för sightseeing eller avkoppling. Näst sista flygningen är till Köpenhamn med Singapore Airlines, innan sista sträckan Köpenhamn–Stockholm är med SAS.

Resfakta och pris

Paket 1

Kontakta oss för pris.

Ekonomiklass på flyg

Pris per person när två reser tillsammans

Paket 2

Från 157 000 kr

Business Class på flyg

Pris per person när två reser tillsammans

Paket 3

Kontakta oss för pris.

First Class på flyg

Pris per person när två reser tillsammans

Avreseort

Stockholm.

Höjdpunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.

Priset inkluderar

 • Stockholm–Adelaide//Fiji–Singapore–Stockholm med Singapore Airlines i Business Class
 • Adelaide–Sydney–Fiji med Virgin Australia i Business Class
 • 3 nätter på Mayfair Hotell i Adelaide
 • Best of Barossa
 • 3-dagarstur till Kangaroo Island inkl. flyg t/r Adelaide, transport, guidning och 2 övernattningar
 • 4 nätter på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Dagstur Sydney Deluxe City and Harbour Dining Experience
 • Helikoptertransfer Nadi Airport–Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 nätter på Likuliku Lagoon Resort på Fiji
 • 2 nätter på 5-stjärnigt hotell i Singapore
 • Alla transfers
 • Turistvisum till Australien

Priset inkluderar inte

 • Avbokningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i resplanen
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Övrig information

Resan kan förlängas och utvidgas. Kontakta oss för information angående avresa från andra flygplatser.

Smittskyddsåtgärder

Ingen information för närvarande.

Turkod

64443

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Få en offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Australienresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30

Se även

.