Om Australienresor

Foto: Tourism and Events Queensland

Hem > Om Australienresor

Skräddarsydda resor sedan 2007

Australienresor är en av Sveriges största specialister på resor till Australien och Nya Zeeland. Hos oss får du personlig service, bred kompetens, konkurrenskraftiga priser och tryggheten genom att beställa resan på ett ställe.

Vi som arbetar på Australienresor har alla rest mycket, studerat eller arbetat i Australien och Nya Zeeland, och vi reser regelbundet dit för att kvalitetssäkra produkterna vi rekommenderar. Vår styrka är personlig service och uppföljning, och vi önskar att dela vår kunskap och erfarenhet med dig – oavsett om det är ditt första besök eller om du har varit på resmålet flera gånger tidigare. Vi ska göra din resa till en något helt speciellt!

Australienresor arrangerar alla typer av resor, för de flesta önskemål och plånböcker. Allt från flygresor, hotellövernattningar, hyrbil och andra landarrangemang till kompletta reseprogram för både individuella resenärer och grupper. Vi ordnar också med 3 månaders turistvisum till våra kunder.

Vår styrka är personlig service och uppföljning. Australienresor samarbetar med de bästa flygbolagen som flyger till Australien och Nya Zeeland, och våra priser ska alltid vara konkurrenskraftliga – både när det gäller upplevelser och själva resan.

Som specialistresebyrå till Australien och Nya Zeeland får vi bra villkor, och det är något vi vill ska komma våra kunder till godo.

Vi hjälper dig till en oförglömlig och problemfri upplevelse!

Australienresor.se är en del av Australiareisergruppen. Våra andra brands är:

Varför välja Australienresor?

Specialkunskap om Australien och Nya Zeeland

Alla våra anställda har antingen bott eller rest mycket i Australien och Nya Zeeland, och känner till varje stad, ö och avkrok. Vår expertis finns inte hos andra. Vi ger dig svar på allt du undrar över, som hur vädret är, vilket hotell som passar din budget och möjliga resrutter.

Vi är att lita på

Vi har inget intresse av att sälja något till dig som vi inte tror du blir nöjd med, och vi står för kvaliteten på de produkter vi säljer. I motsats till en anonym hemsida, är vi människor du kan tala med – både före, under och efter resan.

Trygghet

Beställer du resan genom oss, är du skyddad av Paketreselagen och lagstadgad resegaranti. Det betyder bland annat att om ett flyg blir försenat vid oväder, strejk eller inställda avgångar, så hjälper vi dig. Du behöver inte oroa dig under resan, och det är extra komfortabelt i ett så stort land som Australien där avstånden är enorma. Genom resegarantin är du skyddad om ett hotell eller flygbolag går i konkurs.

Vi gör resan smidigare och mer prisvärd

Efter många år i branschen har vi bra prisavtal med våra samarbetspartners, något som kommer dig till godo när vi hjälper dig med din resrutt. Vi har även möjlighet att boka internationella och inrikes flygbiljetter samtidigt, något som ger ett mer fördelaktigt pris.

Du sparar tid

Det är många förberedelser innan du ger dig ut på en stor resa. Visum, internationellt körkort, transittider, och hur kommer du från flygplatsen till hotellet? Vi hjälper dig med alla förberedelser, så att du kan använda din tid till annat, så som att glädja dig till resan Down Under!

Personlig service

Hos oss får du en egen kontaktperson som du har kontakt med under hela planeringsfasen, samt under och efter resan. När din kontaktperson inte är på plats, tar en av våra andra trevliga resespecialister över.

Se även våra andra brands

Australienresor är en del av Australiareisergruppen. Våra andra brands är:

Fijiresor logo

Fijiresor

Fijiresor specialiserar sig på resor till Fiji, Tahiti, Cooköarna och de övriga Stillahavsöarna.

Private Travel Lab logo

Private Travel Lab

Private Travel Lab skräddarsyr resor och upplevelser till hela världen, baserat på dina intressen, din smak och din budget. 

Grupprundresor logo

Grupprundresor

Grupprundresor specialiserar sig på gruppresor med svenska och skandinaviska reseledare till exotiska destinationer i hela världen.

Workations logo

Workations

Workations är Sveriges enda specialist på workations – resor där du kombinerar jobb och semester.

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA