Unika hotell i Nya Zeeland

Foto: sardinelly - stock.adobe.com

Hem > Nya Zeeland > Unika hotell i Nya Zeeland

Unika hotell i Nya Zeeland

Det finns oräkneliga resorter runt om i Nya Zeeland, eller lodges som det kallas här. Du hittar allt från bra och prisvärda familjeresorter, till exklusiva resorter med en handfull rum i fantastiska natursköna miljöer.

Några dagar på en fin resort är för många det lilla extra som gör semestern ännu mer speciell. Här har vi samlat ett urval resorter som vi rekommenderar runt om i Nya Zeeland. Det är stora stugor, villor eller herrgårdar som är belägna på de mest fascinerande platser och med hög standard. Många av dem ligger också lite utanför de mest trafikerade turistorterna, men en gemensam nämnare är fantastisk natur och god service.

Utbudet är stort och det kan vara svårt att leta sig fram i djungeln av erbjudanden. Det är enklast att först välja vilket område man önskar att bo i och vilken standard man föredrar. Bestäm vad som passar dig bäst, så ger vi dig olika förslag. Det är klokt att boka rum på resorterna i god tid innan du ska resa. Under högsäsong kan det vara näst intill omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Välj hotell på kartan nedan, eller se hela översikten längre ned.