Search
Generic filters
Välj en sida

Andra destinationer på Nordön

Utflykter och aktiviteter

Övriga Nordön

Napier och Hawke’s Bay

Art Deco-weekend i Napier.

Art Deco-weekend i Napier.

Napier ligger vid den sydöstra kusten på Nordön vid Hawkes Bay. Staden blev nästan jämnad med marken under ett våldsamt jordskalv 1931, men byggdes upp igen i Art Deco stil som var typisk för den perioden. Idag är Napier känd som världens Art Deco huvudstad. Området har mycket vacker natur och flera fina vingårdar. Golf, ridning, cykelturer, vinprovning och museibesök är några av aktiviteterna man kan ägna sig åt när man besöker Napier och det närliggande området.

Taupo

Fiske är en populär aktivitet i Taupo.

Fiske är en populär aktivitet i Taupo.

Taupo är ett populärt rekreations- och semesterområde. Staden ligger vid Lake Taupo som är Nya Zeelands största sjö och som skapades vid ett av världens största vulkanutbrott. Idag är vulkanen under sjön inaktiv men man ser fortfarande termisk aktivitet. Det är en av de bästa platserna för forellfiske i hela landet och den omkringliggande naturen är fantastisk. Här finns ett stort utbud av utflykter och aktiviteter man kan vara med på.

Gör drömresan till verklighet

Lite extra lyx under semestern?

Bo på något av Nordöns mest unika och lyxiga hotell.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Det här prisbelönta boendet består av 5 lyxvillor med fantastisk utsikt över spektakulära Bay of Islands. Varje villa har en egen stor tomt, så det finns gott om möjligheter att njuta i avskildhet.

The Boatshed

The Boatshed

Endast 35 minuter med färja från Auckland, på ön Waiheke, ligger den här lilla boutiquehotell-pärlan. Ön sjuder av en härligt bohemisk atmosfär, och här hittar du fantastiska stränder, vingårdar, vandringsleder längs med kusten och restauranger.

Huka Lodge

Huka Lodge

Huka Lodge är en upplevelse i sig själv! Det här är Nya Zeelands kanske mest berömda lodge, belägen helt för sig själv bara 300 meter från vattenfallet Huka Falls.

Treetops Lodge & Estate

Treetops Lodge & Estate

I hjärtat av Nya Zeelands berömda geotermiska region Rotorua hittar vi den här prisbelönta och hemtrevliga lodgen. Treetops Lodge & Estate ligger mitt i naturen med lummig skog åt alla håll.

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers ligger vid spektakulära Hawke’s Bay. På den ena sidan har du Stilla havets dramatiska kustlinje och oändliga gröna slätter på den andra.