Jorden runt och kombinationsresor

Foto: Paul Hampton - stock.adobe.com

Hem > Jorden runt och kombinationsresor

Jorden runt

”Att resa jorden runt”. Smaka lite på den meningen, den framkallar garanterat många associationer. Det är något mäktigt och äventyrligt att resa mot fjärran resmål.

Att resa jorden runt var en stor expedition före flygens tidsålder. Idag är det mycket enklare, men fortfarande en omfattande resa som väcker äventyrslusten hos många av oss. Kanske har det något med de stora avstånden att göra, människorna man möter, tidszonerna man passerar eller kulturerna man får inblick i. För många är det den ultimata resedrömmen, och en av de saker man vill göra en gång i livet.

Den bästa nyheten?

En resa kan vara tre veckor, eller tre år. Du kan använda lite pengar, eller mycket pengar. Man kan vara ung eller gammal. Resan kan genomföras på egen hand, eller i en grupp med reseledare. En resa jorden runt är inte så ouppnåelig som många kanske tror.

Australien och Nya Zeeland ligger på andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång tid att flyg dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Fortsätter man i samma riktning, är en biljett jorden runt ett bra alternativ. För det mesta kostar det inte så mycket mer, men man får möjligheten att uppleva flera länder och kulturer på resan.

Kombinationsmöjligheterna är många och priserna varierar med vilken rutt man väljer och hur många stopp man vill ha. Våra resekonsulenter har tagit fram otaliga jordenrunt resor, och skräddarsyr resan efter dina önskemål. Vi ger dig goda råd och tips på hur du kan genomföra din dröm inom din budget.

Exempel på jorden runt kombinationer

Vi har satt ihop några olika kombinationer med speciellt bra priser. Om ingen av dessa matchar dina önskningar, så finns det många flera möjlighet än dessa. Kontakta våra resespecialister för att få veta vad som är möjligt.

  • Stockholm – Lima – Santiago de Chile – Sydney // Melbourne – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – Stockholm
  • Stockholm – Rio de Janeiro – Santiago de Chile – Auckland // Christchurch – Melbourne // Sydney – Bali – Singapore – Stockholm
  • Stockholm – San Francisco // Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – Stockholm
  • Stockholm – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Johannesburg // Cape Town – Stockholm
  • Stockholm – Nassau // Miami – Los Angeles – Sydney – Bangkok – Singapore – Stockholm
  • Stockholm – Mexico City – Los Angeles – Brisbane – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – Stockholm
  • Stockholm – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – Auckland – Melbourne – Hong Kong – Singapore – Stockholm
  • Stockholm – Cape Town // Johannesburg – Sydney // Brisbane – Los Angeles // Las Vegas – Chicago – Stockholm

// betyder resa på egen hand.

Reseförslag jorden runt och kombinationsresor

Kombinationsresa

22 dagar

Från 83 900 kr

Australien, Nya Zeeland

16 dagar

Från 38 500 kr

Kombinationsresa

17 dagar

Från 87 900 kr

Jorden runt

117 dagar

Från 211 500 kr

Kombinationsresa

21 dagar

Från 217 900 kr

Jorden runt

17 dagar

Från 67 500 kr

Jorden runt

27 dagar

Från 88 500 kr

Jorden runt

25 dagar

Från 87 000 kr

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA